Ultima oră
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii
VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci” VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci”

Duşan Uhrin, OUT de la Mediaş la două zile după reunirea lotului. Edi Iordănescu, primul pe lista Gazului

Superliga Publicat pe 12 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19449178/1/dusan-uhirn.jpg


Aventura lui Duşan Uhrin Jr. la Gaz Metan Mediaş s-a terminat la nici două luni de la momentul sosirii. Antrenorul de 52 de ani îşi va rezilia contractul miercuri sau joi, iar numele rostit cel mai des drept înlocuitor este cel al lui Edward Iordănescu.
 
Medieşenii s-au reunit luni, la stadionul din Mediaş, dar, la doar două zile distanţă, au decis încheierea raporturilor contractuale cu cehul Duşan Uhrin, anunţă gsp.ro. Venit în locul lui Edward Iordănescu, cehul a găsit o situaţie foarte grea la club, un conflict între preşedintele Ioan Mărginean şi autorităţile care sponsorizează echipa, dar şi probleme financiare. Cum Mărginean a plecat fără să mai prelungească din contractele jucătorilor importanţi, dar a scos clubul din insolvenţă, Uhrin trebuia să formeze pe repede-înainte un lot competitiv pentru noul sezon. Ceea ce nu a mai apucat!
 
Cu vărul său, Vali Iordănescu, adus în club pentru a se ocupa de buget, Edward Iordănescu are mari şanse să se întoarcă la Mediaş, club pe care l-a dus anul trecut în play-off, apoi a plecat după un conflict cu Ioan Mărginean. Totuşi, Edi nu va mai găsi nucleul format anul trecut, Marius Constantin, Sergiu Buş sau Neluţ Roşu plecând la alte echipe, astfel că şi misiunea sa se anunţă destul de dificilă.
 
Din punct de vedere al lotului, Gazul s-a despărţit de Mihai Butean şi Stephan Drăghici, întorşi la echipele de care aparţineau, CFR, respectiv U Craiova, dar şi de Juel Thomas Nielsen, căruia i-a expirat contractul.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele