Ultima oră
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de la 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de la 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

”E ca şi cum aş avea eu o problemă cu el şi nu e cazul”. Ronald Koeman, nervos la conferinţa de presă, după succesul cu Granada

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 9 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19867416/1/koe.jpg

Barcelona s-a impus, în această seară, cu 4-0 pe terenul Granadei, într-un meci din etapa a 18-a din La Liga. Messi şi Griezmann au reuşit câte o „dublă”, iar catalanii şi-au luat astfel revanşa după eşecul suferit anul trecut pe aceeaşi arenă, 0-2, când Granada era o echipă nou promovată.

La coferinţa de presă, Ronald Koeman a avut o ieşire nervoasă, atunci când a fost întrebat despre situaţia lui Riqui Puig (21 de ani), unul dintre jucătorii de perspectivă ai catalanilor, care însă a prins foarte puţine minute în mandatul olandezului.

”E ca şi cum aş avea eu o problemă cu el şi nu e cazul. Vorbiţi doar despre el, deşi mai sunt şi alţi jucătorii foarte tineri, precum Konrad, Junior sau Matheus. Nici ei nu prind multe minute, dar voi alegeţi mereu câte un nume.

Nu e bine nici pentru mine, nici pentru Riqui. Eu vreau să fie bine pentru toţi jucătorii în parte. Dacă eu cred ceva despre jocul lui Riqui, vorbesc cu el. Şi vorbesc cu toţi fotbaliştii, nu doar cu el”, a fost replica iritată a lui Koeman.

I-au prelungit contractul

Riqui Puig va rămâne la FC Barcelona, care i-a prelungit contractul până în 2023. Tânărul fotbalist este un produs al centrului de copii şi juniori al clubului, unde a fost adus la prima echipă de Quique Setien.

În acest sezon, Puig a fost utilizat doar într-un singur meci, în care a bifat 4 minute, suficient ca oficialii să îl păstreze.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele