Ultima oră
"E un plimbă-mingea fără nicio perspectivă". Anunţul fanilor despre plecarea lui Gane de la Dinamo "E un plimbă-mingea fără nicio perspectivă". Anunţul fanilor despre plecarea lui Gane de la Dinamo
LIVE VIDEO | Gaz Metan Mediaş - UTA, de la 12:30, în direct pe Look Sport. Oaspeţii au nevoie de victorie, pentru a mai spera la play-off LIVE VIDEO | Gaz Metan Mediaş - UTA, de la 12:30, în direct pe Look Sport. Oaspeţii au nevoie de victorie, pentru a mai spera la play-off
EXCLUSIV | Rădoi, îndemnat să-l aleagă pe Ianis în locul lui Man: "În momentul ăsta, sigur că i-ar lua faţa" EXCLUSIV | Rădoi, îndemnat să-l aleagă pe Ianis în locul lui Man: "În momentul ăsta, sigur că i-ar lua faţa"
Două dintre fiicele lui Maradona, audiate în cadrul anchetei privind moartea fostului fotbalist
Două dintre fiicele lui Maradona, audiate în cadrul anchetei privind moartea fostului fotbalist
Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!" Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!"
Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur

"E ca un pumn uriaş primit în figură! E vina mea!" Klopp, devastat după înfrângerea din meciul "imposibil de pierdut"

Liverpool Publicat pe 22 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/19924071/1/klopp-jurgen.jpg

Liverpool a pierdut partida cu Burnley, din Premier League, scor 0-1, aceasta fiind prima înfrângere suferită de cormorani pe Anfiled, în campionat, după o serie de 68 de meciuri. Din aprilie 2017 nu mai pierduse Liverpool pe teren propriu, dar Burnley a stopat seria de invincibilitate graţie unui penalty transformat de Ashley Barnes în finalul confruntării.

La final, Jurgen Klopp şi-a asumat în toalitate vina înfrângerii, precizând că echipa sa a "reuşit" să piardă un meci ce părea "imposibil de pierdut".

Liverpool a ajuns la o serie de 5 meciuri fără victorie în Premier League, iar în ultimele patru nu a reuşit să marcheze.

Tehnicianul german şi-a făcut autocritica în direct, imediat după meci.

"Am pierdut un joc care părea imposibil de pierdut, dar am făcut-o. Şi este vina mea pentru că e treaba mea să mă asigur că băieţii sunt în cea mai bună formă şi au încrederea necesară pentru a lua cele mai bune decizii.

Am avut posesia, am creat câteva situaţii şi totul părea ok, dar în momentul finalizării nu luăm cele mai bune decizii în acest moment. Trebuie să aducem mingea în poziţiile potrivite, dar după nu reuşim să tragem spre poartă.

Am spus acelaşi lucru şi săptămâna trecută. Problema e că ceva nu merge şi trebuie să încercăm mai mult, să luăm decizii mai bune. Dar astăzi nu ne-a ieşit, trebuie să recunoaştem asta. Nu mai e nimic de zis şi din acest motiv am pierdut meciul.

Cum e posibil să pierdem acest meci? Dar am pierdut... am reuşit să facem până şi asta să se întâmple şi asta înseamnă că e vina mea. E mereu vina mea, lucrurile care nu funcţionează sunt din vina mea. Am lucrat împreună pentru o lungă perioadă deja
", a spus Jurgen Klopp la Sky Sports, imediat după Liverpool - Burnley 0-1.

"Totul, toate cuvintele în engleză.. este un pumn uriaş primit în figură sau ceva de genul. Este responsabilitatea mea, asta e explicaţia cea mai simplă. Am avut mingea, am creat ocazii, dar nu le-am concretizat", a mai spus Klopp.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele