Ultima oră
O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei
Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic” Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic”
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-1, în direct la Prima Sport 1! Nistor egalează din penalty în prelungirile primei reprize VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-1, în direct la Prima Sport 1! Nistor egalează din penalty în prelungirile primei reprize
CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii
Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari

"E el omul care o poate ajuta pe Arsenal să economisească milioane bune?" Românul care i-a impresionat pe englezi ajuns sub comanda lui Arteta

Stranieri Publicat pe 29 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19833299/1/art2.jpg

Românul Cătălin Cîrjan a încheiat anul cu o veste excelentă, fiind promovat de Mikel Arteta la prima echipă a lui Arsenal, iar presa britanică notează că decizia se poate dovedi una extrem de eficientă pentru tunari.

Mijlocaşul central de 18 ani a impresionat la echipa U23 a lui Arsenal înainte să fie promovat, iar acum se poate dovedi exact omul de care aveau nevoie tunarii, notează publicaţia Football London.

"Înainte de perioada de transferuri din ianuarie, poate fi Cîrjan jucătorul care să o ajute pe Arsenal să economisească câteva milioane?", e întrebarea pe care şi-o pun britanicii.

Motivul? Cîrjan pare exact profilul de jucător căutat de Arsenal în perioada următoare, conform spuselor directorului tehnic al tunarilor, Edu.

 Acesta a anunţat că Arsenal caută un mijlocaş de creaţie, profil în care românul de 18 ani se încadrează perfect, putând juca pe orice poziţie în linia mediană.

"E clar ce avem nevoie! Un jucător creativ la mijloc. Nu avem aşa ceva în lot acum", spunea Edu într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu fanii lui Arsenal.

În vârstă de 18 ani, împliniţi chiar pe 1 decembrie, Cîrjan a ajuns la Arsenal în 2019, de la Viitorul Domneşti, iar ascensiunea  sa a fost una rapidă, reuşind să se facă remarcat după cele 5 goluri şi 4 pase decisive reuşite la echipele U18 şi U23 ale clubului londonez.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele