Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

"E foarte trist!" Cât va lipsi Hazard de pe teren după ultima accidentare suferită! Euro 2020, în pericol

La Liga Publicat pe 24 feb 2020
mail-share icon Email

Eden Hazard a suferit o nouă accidentare la glezna dreaptă, iar starul celor de la Real Madrid va lipsi de pe teren în confruntările cruciale cu Manchester City şi Barcelona, din această săptămână. Absenţa belgianului de pe teren se anunţă însă a fi mult mai îndelungată şi în aceste condiţii există emoţii cu privire la participarea sa la Euro 2020.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19277096/1/hazzi.jpg

Eden Hazard a părăsit accidentat terenul în minutul 67 al înfrângerii cu Levante, scor 0-1, iar testele ulterioare efectuate de Real Madrid au confirmat o fractură la nivelul glezei drepte.

E posibil ca Real Madrid să nu se mai poată baza pe Hazard în acest sezon şi prezenţa mijlocaşului în naţionala Belgiei pentru EURO 2020 e în pericol.

Selecţionerul Belgiei, Roberto Martinez, a oferit detalii despre situaţia lui Hazard, precizând că se aşteaptă ca acesta să lipsească 3 luni de pe gazon. Practic, Hazard ar redeveni apt abia spre finalul lunii mai, ceea ce înseamnă că va avea extrem de puţin timp să se pună la punct în ceea ce priveşte pregătirea fizică.

"E foarte trist! Accidentarea îl va scoate pe bară pentru cel puţin trei luni. Eden trebuie să fie mereu pe teren. Avem o comunicare foarte bună cu staff-ul medical al Realului. Suntem foarte emoţionaţi pentru Eden. E păcat că s-a întâmplat îmnaintea unui meci imens, cu Manchester City", a spus Roberto Martinez.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele