Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

E în altă ligă! Ce salariu cere Mbappe la 22 de ani de la următorul club. Cine şi-l poate permite?

Champions League Publicat pe 9 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20056315/1/profimedia-0591436610.jpg

Kylian Mbappe este omul momentului în lumea fotbalului, după hat-trick-ul senzaţional reuşit pe Camp Nou în poarta Barcelonei, care i-a asigurat în mare măsură PSG-ului calificarea în sferturile Champions League.

  • PSG - Barcelona, live pe Look Sport+, miercuri, de la 22:00

Tânărul francez e considerat urmaşul de drept al "zeilor" Messi şi Ronaldo şi un viitor Balon de Aur, iar atacantul e conştient de valoarea sa.

Mbappe a amânat negocierile cu PSG pentru prelungirea contractului şi pare greu de crezun că va mai continua mult timp la formaţia din capitala Franţei.

"Afacerea" Mbappe: minim 500 de milioane de euro

E dorit de toţi granzii Europei, iar preţul său a fost stabilit la aproximativ 200 de milioane de euro. Însă nu doar suma de transfer va reprezenta o problemă pentru viitorul său club, ci şi salariul solicitat.

Conform The Athletic, chiar dacă nu ştie la ce club va juca în viitorul apropiat, Mbappe ştie cât vrea să câştige, iar suma e ameţitoare pentru un jucător de 22 de ani.

Mai exact, Mbappe cere un salariu de 700 de mii de euro pe săptămână, adică aproape 3 milioane de euro pe lună sau 36 de milioane pe an.

Presupunând că Mbappe va semna cu următoarea echipă pentru cinci sezoane, transferul atacantului va costa din start peste 400 de milioane de euro (minim 200 suma de transfer şi aproximativ 200 salariul pe cinci ani), la care se adaugă bonusurile. Astfel, niciun club din Europa nu se poate gândi la Mbappe fără să aibă pregătiţi din start 500 de milioane de euro.

Suma reprezintă o mare problemă inclusiv pentru Manchester City, notează englezii, care se gândesc deja să încerce transferul lui Haaland pentru înlocuirea lui Kun Aguero, aflat la final de contract.

Astfel, pentru Mbappe rămân puţine opţiuni viabile, iar viitorul său pare pe zi ce trece tot mai aproape de Real Madrid, probabil singurul club din lume în acest moment care ar putea plăti o astfel de sumă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri