Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

”E o prostie ideea cu meciurile în Turcia, asta denotă nivelul celor de la LPF. În Turcia pandemia e mai aprigă”. Adrian Porumboiu îi critică dur pe conducători

Echipe Publicat pe 23 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38226/19341819/1/cfr-cluj-fcsb.jpg

Adrian Porumboiu, fostul patron de la FC Vaslui, nu este de acord cu posibilitatea ca meciurile din Liga 1 să se joace în altă ţară, Austria sau Turcia. Omul de afaceri crede că în Turcia pandemia este mult mai răspândită.

În România, partidele s-ar putea relua de la 1 iunie, precizează Porumboiu. ”Mă comport ca orice om normal, folosesc masca şi mănuşile. Acum ce se întâmplă e de neconceput. Credeam că nu e posibil să fie aşa ceva, dar uite că asta e realitatea. Trăim o perioadă în care auzim tot felul de năstruşnicii. În fotbal lumea a lua-o razna. Aud tot felul de transferuri, dar noi suntem în plină pandemie.

E o prostie asta cu meciurile în Turcia, asta denotă nivelul celor de la LPF. Au gândire mică, au gândire de raion. Mă aşteptam să fie cu un comunicat legat de organizare. Germania va fi prima ţară care va relua campionatul. După 1 iunie putem începe şi noi. În Turcia pandemia e mai aprigă ca în România, bine că nu au zis ăştia să joace în Belarus. Ar fi fost amuzant. Cine îţi garantează că vestiarele din Antalya sunt sterile?”, a spus Adrian Porumboiu pentru ProSport Live.

Ministrul Sănătăţii a anunţat că este posibil ca evenimentele cu număr mare de oameni să se desfăşoare abia peste trei luni. În rândul acestora intră şi meciurile de fotbal, astfel, dacă ipoteza va fi pusă în practică, campionatele nu se pot relua până la începutul lunii august. Ceea ce ar duce, foarte probabil, la anularea întrecerilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Echipe

Ultimele articole Toate articolele