Ultima oră
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”

E oficial! Cazurile cu Covid-19 de la Petrolul au fost confirmate

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 3 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19410741/1/petrolul.jpg

Petrolul are cinci jucători depistaţi pozitiv cu COVID-19! Din informaţiile apărute, meciul cu UTA Arad, de sâmbătă, a fost amânată şi va avea loc la o dată ulterioară. Din câte se pare, anunţurile au fost făcute azi, după un antrenament. Deplasarea către Arad trebuia să aibă loc miercuri, cu avionul, dar cursa a fost anulată.

Meciul UTA - Petrolul, programat pe 4 iulie în direct pe canalele Look, a fost amânat! Decizia a fost anunţată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal, frf.ro, şi a fost luată de departamentul de competiţii al forului condus de Răzvan Burleanu.

Confirmarea a venit în cursul zilei de azi, iar veştile rele  s-au adeverit. Fotbaliştii, printre care  Younes Hamza (34 de ani) şi Ştefan Bărboianu (32 de ani) au Covid-19, la fel şi celelalte două persoane din staff. Aceştia sunt asimptomatici şi vor sta acasă, iar dacă vor avea simptome specifice vor fi obligaţi să anunţe autorităţile, pentru a fi internaţi în spital. Următoarele teste vor fi prelevate săptămâna viitoare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele