Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

E oficial: Grozav şi Latovlevici, daţi afară de la Kisvarda! Ce i-a înfuriat pe maghiari

Fotbal Internațional Publicat pe 31 mar 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19321434/2/gicu-grozav.jpg
Kisvarda a anunţat că nu se mai bazează pe serviciile lui Gicu Grozav şi Iasmin Latovlevici. Conducerea clubului a luat această decizie după ce cei doi fotbalişti români au părăsit Ungaria, deşi clubul îi anunţase că trebuie să rămână pe loc, din cauza pandemiei de Covid-19.
 
„Cei doi jucatori au călatorit în România făra permisiunea noastră. Nu este doar o încălcare a regulamentului intern al clubului, dar şi a contractelor, punând în pericol sănătatea coechipierilor, dar şi a rudelor lor. În acest caz, nu putem accepta situaţii care pun clubul într-o situaţie riscantă. Iresponsabilitatea lor nu corespunde cu aspiraţiile clubului şi cu securitatea acestuia. Toate aceste lucruri demonstrează o încălcare a contractului pe care noi nu o putem tolera. 
În această situatie, oricât de mult ne-a ajutat Gheorghe Grozav în trecut, gestul este de neiertat. Îi multumim pentru ce a făcut pentru noi, nu îi luăm meritele. Iasmin Latovlevici încă nu a avut ocazia să joace”, este mesajul oficial postat de clubul maghiar.
Kisvarda ocupă locul 7 în campionatul ţării vecine, însă şi aici sezonul a fost întrerupt din cauza pandemiei. Alţi trei jucători români sunt legitimaţi aici, Claudiu Bumba, Mihai Mincă şi Cornel Ene.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri