Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

E oficial! Ionuţ Radu a prelungit cu Parma

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe marți, 22:14
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19407442/1/parma.jpg

Ionuţ Radu va termina sezonul la Parma. Portarul român a semnat, din precizările presei din Italia, actul adiţional care atestă faptul că va continua până când Serie A pune punct final acestei stagiuni, adică până pe 31 august. Gianluca Caprari şi Vasco Regini sunt celelalte nume care vor continua la Parma. Ei sunt cedaţi pe perioadă determinată de timp de la Sampdoria.

„Societatea noastră comunică prelungirea împrumuturilor până la 31 august pentru următorii jucători aflaţi la echipă: Dejan Kulusevski, Ionut Andrei Radu, Vasco Regini, Gianluca Caprari, Alberto Grassi, Roberto Inglese, Luigi Sepe, Yann Karamoh, Jasmin Kurtic, Giuseppe Pezzella, Hernani Azevedo Junior”, se arată în comunicatul de pe site-ul clubului.

Românul de 1,88 m a fost transferat de Inter acum 7 ani şi s-a format la grupele de juniori alre nerazzurilor, fiind împumutat la Avellini şi Genoa. Mai are patru ani de contract şi are promisiunea ca va rămâne definitiv la Milano”, notează presa din Spania.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele