Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

E oficial! Timo Werner a fost prezentat la Chelsea. Prima declaraţie a fotbalistului german

Chelsea Publicat de Daian Cutu pe 18 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/19394891/1/wer.jpg

Chelsea a anunţat pe site-ul oficial transferul lui Timo Werner, de la RB Leipzig. Fotbalistul german va rămâne în Bundesliga până la finele sezonului, după care din luna iulie se va alătura noilor colegi, cu care va efectua pregătirea pentru următorul sezon din Premier League, nu înainte de a efectua vizita medicală.

Werner a spus: „Sunt încântat să semnez cu Chelsea, este un moment extraordinar pentru pentru mine să mă alătur acestui mare club. Vreau desigur să mulţumesc RB Leipzig şi fanilor, pentru patru ani fantastici. Veţi fi pentru totdeauna în inima mea. Aştept cu nerăbdare sezonul viitor alături de noii mei coechipieri, noul meu manager şi bineînţeles fanii lui Chelsea. Împreună avem un viitor foarte reuşit în faţa noastră. ”

Chelsea nu a anunţat în comunicat despre suma de transfer, dar presa internaţională speculuează că ar fi între 50-60 de milioane de euro.

Fotbalistul are 26 de goluri în 31 de partide disputate în actuala stagiune de Bundesliga, ocupând locul 2 în ierarhia golgheterilor, devansat doar de Lewandowski de la Bayern, cu 31 de reuşite.

Werner s-a impus ca titular şi în naţionala Germaniei, unde a strâns 29 de selecţii şi 11 goluri.


Directorul clubului londonze, Marina Granovskaia a adăugat: „Suntem foarte încântaţi că Timo Werner a ales să se alăture echipei Chelsea. Este un jucător care a fost râvnit în toată Europa şi nu este o surpriză, el are acel amestec rar de a fi tânăr, consacrat şi echilibrat. Nu îl putem avea încă pe Timo la club, dar până va sosi, îi dorim lui şi lui RB Leipzig tot ce este mai bun pentru restul acestui sezon. ”

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele