Ultima oră
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”

E oficial! Univ. Craiova – FCSB se va disputa în condiţii speciale. S-a schimbat ora de start +fanii sunt obligaţi să plece la pauză

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 27 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20483133/1/fcsb-universitatea-craiova-liga-1-casa-pariurilor-25-07-2021.jpg

Universitatea Craiova şi FCSB se vor duela duminică, de la 20:15, în direct pe Look Sport+ şi platforma PrimaPlay.ro.

Guvernul României a decis că fanii să aibă din nou voie să asiste la competiţiile sportive, însă doar în intervalul orar 05:00 şi 21:00. Aceştia vor avea acces la 30% din capacitatea locului de desfăşurare, în acest caz, stadionul. Asta înseamnă că în jur de 7500 de spectatori vor putea asista la acest meci.

Pentru ca suporterii să poată stea măcar o repriză, oltenii au decis să reprogrameze jocul de la 20:15, în loc de 20:30. Aşadar, la pauză vor trebui să plece acasă. Preţul biletului pentru duelul cu FCSB a fost fixat la doar 1 leu, simbolic.

„Scopul nostru, al tuturor: LPF, ministrul Sportului, televiziunile, este să umplem stadioanele. Să aducem fanii la stadioane! Nu doar în pandemie, mereu! Acesta este scopul, bun. Noi am văzut ultima ordonanţă, care permite spectatorilor să intre pe stadion în intervalul orar 05:00-21:00.

Meciurile importante sunt televizate după ora 20:00, astfel că fanii practic nu aveau acces pe stadion.

Noi am decis să vindem bilete pentru preţul simbolic de 1 RON, care se vor adăuga celor 4000 şi ceva de abonaţi. Noi avem trei variante: jucăm cu spectatori de la ora 20.15 până la ora 21, cu spectatori, iar spectatorii pleacă la ora 21.00. Altă variantă, mai puţin probabilă, ar fi ca Guvernul să fie de acord ca spectatorii să rămână pe stadion şi după ora 21.00, pentru că meciul a început în intervalul 05:00-21:00. Putem invoca faptul că ora de start a fost înainte de ora 21:00.

A treia variantă ar fi ca televiziunile să programeze meciurile cel târziu la ora 19:15, cât durează această ordonanţă, o lună de zile. Eu nu mă pot pune în locul televiziunilor. Nu cred că s-a stabilit ora 21:00 în funcţie de ceva. Din ce am discutat, ceilalţi oameni implicaţi în fenomen îşi doresc ca meciurile să înceapă la ora 19:15.

Suporterii noştri vor ieşi de pe stadion după ora 21:00, dacă li se va cere”, a spus Rotaru, patronul CSU Craiova, pentru Digisport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele