Ultima oră
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO

"E singurul jucător din România pe care îl vreau!" Oferta făcută de Gigi Becali în finalul sezonului

Superliga Publicat pe 3 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19410367/1/ghita.jpg

FCSB se pregăteşte de o vară cu transferuri low-cost, însă există şi jucători pentru care Gigi Beclai e dispus să plătească, pentru a completa posturile deficitare.

Patronul roş-albaştrilor vrea un fundaş central şi spune că în Liga 1 există un singur fotbalist de care e interesat cu adevărat: Virgil Ghita de la Viitorul.

Becali spune că a discutat deja cu Hagi despre fundaşul de 22 de ani şi că aşteaptă un răspuns privind suma cerută de Viitorul.

"Am vorbit cu Gică, nu a dat niciun răspuns. Ghiţă e un jucător care mie îmi place, singurul din România pe care l-aş lua, e foarte puternic. Îmi plac fundaşii centrali puternici.

Ar fi singurul din România care să spunem că m-ar interesa la ora asta
", a spus Gigi Becali la PRO X.

VIDEO - Golul înscris de Virgil Ghiţă în partida Viitorul - Dinamo 1-0

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele