Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

E timpul să intre în acţiune. Patronul Parmei a venit lângă echipă pentru a o ajuta să se salveze de la retrogradare

Serie A Publicat pe 24 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20007355/1/kk.jpg


Kyle Krause (58 de ani), patronul celor de la Parma, a decis că e momentul să pună piciorul în prag şi să se implice activ în încercarea echipe lui Mihăilă şi Man de a evita retrogradarea în Serie B. Miliardarul american şi-a lăsat pe mâna fiului afacerile din ţara natală şi a anunţat că va petrece următoarele 100 de zile în Italia pentru a fi mai aproape de formaţia pe care o patronează.
 
"Am ajuns la Parma duminică. Voi fi aici pentru următoarele 100 de zile şi voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a-i ajuta pe băieţi să rămână în prima ligă. Nu aş vrea să fiu niciunde altundeva în lume. Să începem! Hai Parma", a scris Krause, marţi, pe Twitter.
 
Aflată pe penultimul loc în Serie A, Parma vine după un egal cu Udinese, scor 2-2, iar sâmbătă va juca, live pe Look Sport, pe terenul celor de la Spezia. Salvarea de la retrogradare în acest sezon este principalul obiectiv al "cruciaţilor", dar proiectul imaginat de Krause se întinde pe o perioadă mai lungă de timp şi include renovarea stadionului "Ennio Tardini":
 
"Planurile noastre sunt aliniate: stadionul Tardini este iconic, iar renovarea sa este foarte importantă pentru întregul oraş. Indiferent de locul pe care vom încheia sezonul, munca va continua", a declarat miliardarul american, citat de presa din Italia.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele