Ultima oră
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale

"E un vis devenit realitate!" OFICIAL | Ozil pleacă de la Arsenal după aproape opt ani

Superlig Publicat pe 18 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/19903976/1/ozil13.jpg

Mesut Ozil (32 de ani) a ajuns la Istanbul, acolo unde va semna cu Fenerbahce, după aproape opt ani petrecuţi în tricoul lui Arsenal Londra.

Mijlocaşul german cu origini turceşti este în Turcia, iar mutarea se va oficializa după ce acesta va trece vizita medicală.

Ozil, care mai avea contract cu Arsenal până în vară, şi-a luat deja la revedere de la foştii colegi şi a oferit prima declaraţie în calitate de jucător al lui Fener pe aeroport.

"Sunt foarte bucuros, am susţinut-o întotdeauna pe Fenerbahce! E un vis devenit realitate atât pentru mine, cât şi pentru Fener. Sunt încântat să îmbrac acest tricou şi sper că vom avea rezultate bune", a spus Ozil, purtând la gât fularul noii sale echipe.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/19903976/2/ozil1.jpg

Ozil a plecat de la Arsenal

Ozil juca la Arsenal din 2013, când fusese achiziţionat de la Real Madrid pentru 50 de milioane de euro.

În ultimele luni, Ozil n-a mai jucat deloc pentru Arsenal fiind lăsat în afara lotului de managerul Mikel Arteta. Ozil era cel mai bine plătit jucător din istoria clubului, iar în vara lui 2020 a refuzat reducerea salarială propusă de club în contextul pandemiei de coronavirus. A fost momentul în care şi fanii lui Arsenal s-au întors împotriva mijlocaşului, iar despărţirea sa de tunari a devenit o chestiune de timp.

Campion mondial cu Germania, în 2014, Ozil s-a retras din naţionala ţării sale în 2018. La Arsenal, Ozil a cucerit de trei ori Cupa Angliei (2014, 2015 şi 2017.

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele