Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

„Echipa noastră e şi prejudiciată de multe ori, joacă cu handicap, pe greşeli care se fac acum împotriva noastră”. Sorin Cârţu, un nou atac dur la arbitrii din Casa Liga 1

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 27 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19631773/1/vlcsnap-2019-03-12-17h47m37s9.png

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu a criticat în termeni duri arbitrajele din Casa Liga 1. Oficialul oltean este dezamăgit de faptul că echipa sa este viciată din cauza unor erori ale centralilor, în timp ce rivalele primesc ”cadouri”, din partea acestora.

Universitatea Craiova este pe locul secund în campionat, cu 25 de puncte, fiind devansaţi doar de FCSB.

„Echipa noastră e şi prejudiciată de multe ori, joacă cu handicap, pe greşeli care se fac acum împotriva noastră. A fost o campanie susţinută de presă probabil, nu ştiu, că nu vreau să acuz acum, dar clar făcută de MM şi de Dan Petrescu cu ţipete, că «domnule, ce ajutoare primeşte Craiova cu penalty-urile!». Ne-au analizat şi ne-au disecat, deşi nu ştiu dacă a spus vreun specialist vreodată că golurile noastre sau deciziile nu au fost corect acordate.

De acum, toţi care vin să arbitreze Craiova vin cu sentimentul de a nu greşi faţă de noi, dar în acelaşi timp te neîdreptăţeşte pe ţine că nu are sentimentul ăla de imparţialitate. Să nu greşesc faţă de ei, băi, dar nici să greşesc contra lor, asta nu! Ei vin cu exces de zel.

Să dai un penalty cum a fost acela cu Chindia, sau să avem situaţii de penalty cum a fost Mamut la Botoşani, şi tu să treci cu vederea… sunt nişte faze opuse de nu le mai înţelegi.

Toţi vin cu o idee de asta, hai să subapreciem inteligenţa oamenilor. Am văzut şi eu cum a fost penalty-ul FCSB-ului de la meciul cu Mediaş. Atacuri din acestea la inteligenţa oamenilor de fotbal, nu suntem specialişti în problema arbitrajului, dar măcar să-i ascultăm”, a declarat Sorin Cârţu, la ProX.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri