Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

Echipajul maşinii medicale din Formula 1 a fost testat pozitiv cu noul coronavirus şi înlocuit la Marele Premiu al Turciei

Formula 1 Publicat pe 7 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20421528/1/formula-1.jpg

Pilotul maşinii medicale din Formula 1, sud-africanul Alan van der Merwe, şi medicul britanic Ian Roberts au fost testaţi pozitiv înaintea Marelui Premiu al Turciei, a XVI-a etapă a Campionatului Mondial, şi înlocuiţi pentru cursa de la Istanbul, informează motorsport.com.

"Ei au fost testaţi pozitiv înainte de călătorie şi, prin urmare, au intrat în izolare şi nu vor participa la Marele Premiu al Turciei din 2021. Aceştia vor fi înlocuiţi la acest eveniment de pilotul maşinii de siguranţă din Campionatului Mondial FIA Formula E, Bruno Correia şi de delegatul medical, dr. Bruno Franceschini", a declarat un purtător de cuvânt al FIA.

Forul automobilistic speră ca atât Van der Merwe, cât şi Roberts să se vindece de Covid-19 până la etapa următoare, MP al Americilor de la Austin, din 22-24 octombrie.

Alan van der Merwe şi Ian Roberts s-au distins şi au intrat în atenţia publică după intervenţia promptă şi de succes avută la accidentul groaznic suferit de pilotul Romain Grosjean la Marele Premiu al Bahrainului din 2020.

Maşina medicală, plasată în spatele grilei la start, urmăreşte monoposturile de Formula 1 în primul tur al fiecărei curse, pentru a interveni cât mai rapid în caz de accident. De asemenea, autospeciala, care în acest an a fost ori un autoturism perfomant Mercedes, ori unul Aston Martin, este pregătită să intervină la orice incident produs în timpul antrenamentelor, calificărilor şi cursei din cadrul unui grand prix.

De aceea, la volanul maşinii se află un pilot profesionist. Van der Merwe este un fost campion al Formulei 3 britanice şi fost pilot de teste pentru echipa de Formula 1 BAR. El a devenit pilotul oficial al maşinii medicale în 2009.

Dr. Ian Roberts ocupă locul de lângă Van der Merwe în calitate de coordonator de salvare medicală în F1, funcţie pe care a preluat-o în 2013. El a fost anterior şeful centrului medical al circuitului de la Silverstone.

Marele Premiu al Turciei va avea loc de vineri până duminică, pe circuitul Istanbul Park.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele