Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Echipamentul din sezonul de retragere la Chicago Bulls, al lui Michael Jordan a fost scos la licitaţie. Suma uriaşă preconizată că s-ar putea obţine

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 21 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/19397846/1/michael-jordan-1.jpg

Echipamentul purtat de Michael Jordan în sezonul 1998, ultimul petrecut la Chicago Bulls a fost scos la licitaţie. Este vorba despre cel cu care legendarul baschetbalist a obţinut al şaselea titlu din NBA.

Fanii cu dare de mână pot licita pentru acest obiect de colecţie. Specialiştii se estimează că preţul de achiziţie va depăşi un milion de dolari.

De curând, un bilet la meciul de debut al lui Michael Jordan, starul NBA, a fost vândut în cadrul unei licitaţii pentru suma de 25.000 de euro.

Biletul datează de pe data de 26 octombrie 1984, când echipa legendarului baschetbalist Chicago Bulls a evoluat împotriva celor de la Washington Bullets. Încă de la debut Jordan a strălucit, reuşid 16 puncte, 6 recuperări şi 6 pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele