Ultima oră
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”
Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV

Edi Iordănescu îi răspunde acid lui Gigi Becali: ”Să ne oprim din comentat arbitrajul!”

FCSB Publicat pe 12 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20111459/1/1616087954782.jpg

Edi Iordănescu s-a declarat mulţumit de atitudinea elevilor săi în remiza albă dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj, din ultima etapă a sezonului regular din Casa Liga 1.

Chiar dacă a ratat ocazia să termine pe primul loc sezonul regular, Iordănescu a precizat că CFR Cluj a recuperat de la venirea sa 10 puncte faţă de Craiova şi 5 faţă de FCSB.

"A fost un 0-0 viu, două echipe cu situaţii diferite. Craiova a avut la dispoziţie tot ce a avut mai bun, a avut tot lotul, noi am venit cu foarte multe absenţe, pe lângă suspendaţii Costache şi Deac. L-am pierdut şi pe Vinicius pe ultima sută de metri, azi dimineaţă l-am pierdut şi pe Itu, pe lângă ceilalţi cu probleme. Asta este, COVID-ul a făcut selecţia pentru mine în multe momente. Sperăm să recuperăm cât mai repede jucătorii pentru a-i avea la dispoziţie.

Salut efortul echipei, ne-am organziat, am muncit, am ştiut că ne aşteaptă un joc foarte greu împotriva unui adversar cu calitate şi într-o formă sportivă bună. Ne-am împărţit momentele, noi le-am avut pe ale noastre, ei pe ale lor, cum ne-am împărţit şi situaţiile. Una peste alta, este un rezultat echitabil. Dacă eram un pic mai atenţi în faţa porţii, probabil că puteam să plecăm şi cu cele trei puncte. Suntem pe plus. 10 puncte recuperate faţă de Craiova şi 5 faţă de FCSB. Nu e uşor să recuperezi. Pentru mine e important să am tot lotul la dispoziţie", a declarat Edi Iordănescu, la finalul meciului.

Tehnicianul ardelenilor a trimis, de asemenea, săgeţi către finanţatorul rivalilor de la FCSB, Gigi Becali, care a afirmat în repetate rânduri că CFR Cluj este favorizată de arbitri.

Dacă e un lucru care m-a supărat în seara asta, în ciuda faptului că niciodată nu aş putea să contest valoarea brigăzii din seara aceasta, o brigadă europeană, cu central extrem de valoros, e că au fost neinspiraţi. Am văzut reluările, e penalti clar. Camora rămâne fără şort pe el. La ofsaid m-am uitat de 20 de ori să văd dacă a fost, dar penaltiul este clar. Dar nu mă deranjează nici asta, că nu am primit un penalti.

Dacă mă deranjează ceva, este că a început domnul Gigi Becali să ne arbitreze de la televizor. Am înţeles că se pricepe la partea tehnico-tactică, dar hai să lăsăm arbitrajul în pace, pentru că îl influenţează. Am avut două penaltiuri cu Dinamo şi am ieşit hoţi după jocul trecut. Am ieşit hoţi cu buzunarele goale. Acum, din nou, un penalti clar, de necontestat. Nu ştiu dacă influenţează, dar se creează o imagine falsă, neadevărată.

Propun ceva, ca odată cu începerea play-off-ului, toţi să ne oprim de la a comenta arbitrajul. Hai să facem toţi treaba asta! În sprijinul arbitrajului românesc, în sprijinul fair-play-ului să încercăm să nu mai comentăm. Dar nimeni. Eu spun că toate echipele implicate în play-off putem să încercăm să ne abţinem să mai comentăm şi să nu mai punem presiune. Altfel, riscăm să-i inflenţăm pream mult şi riscăm să creăm imagini neadevărate. Ţi-e teamă să dai pentru că după aceea se strigă.”, a mai spui Edi Iordănescu.

Formaţia CFR Cluj a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Universitatea Craiova, în etapa a XXX-a, ultima a sezonului regular al Ligii 1, în direct pe Look Sport+. Clujenii încheie sezonul regular pe locul doi în clasament, iar oltenii termină pe poziţia a treia, iar FCSB pe primul loc.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele