Ultima oră
Eric e dorit de Dinamo! Reacţia brazilianului: "În 15 zile aş putea fi gata de joc" Eric e dorit de Dinamo! Reacţia brazilianului: "În 15 zile aş putea fi gata de joc"
VIDEO EXCLUSIV | Motivul pentru care Radu Banciu îl taxează pe "nimeni" Şumudică: "De un pupincurism înfiorător. Te faci de râs, o ruşine!" VIDEO EXCLUSIV | Motivul pentru care Radu Banciu îl taxează pe "nimeni" Şumudică: "De un pupincurism înfiorător. Te faci de râs, o ruşine!"
VIDEO | Hermannstadt - Chindia, LIVE pe Look Sport. Echipa lui Săndoi a egalat în debutul reprizei secunde VIDEO | Hermannstadt - Chindia, LIVE pe Look Sport. Echipa lui Săndoi a egalat în debutul reprizei secunde
VIDEO EXCLUSIV | Radu Banciu "dezamorsează" transferul lui Man: "Valorează 1,5 milioane de euro. Nu va face purici acolo, nu are nici 1% şanse să se impună" VIDEO EXCLUSIV | Radu Banciu "dezamorsează" transferul lui Man: "Valorează 1,5 milioane de euro. Nu va face purici acolo, nu are nici 1% şanse să se impună"
"Voiau să ştie lucruri legate de calităţile lui tehnico-tactice". Omul sunat de Parma pentru a-l descrie pe Man "Voiau să ştie lucruri legate de calităţile lui tehnico-tactice". Omul sunat de Parma pentru a-l descrie pe Man
Noul stadion Arcul de Triumf, sursă de scandal! Ministerul Tineretului şi Sportului, acuzat că vrea să "naţionalizeze" arena Noul stadion Arcul de Triumf, sursă de scandal! Ministerul Tineretului şi Sportului, acuzat că vrea să "naţionalizeze" arena

Edi Iordănescu îi răspunde ironic lui Papură: "E o plantă de la marginea mlaştinilor, care se duce în direcţia vântului"

Liga I Publicat pe 5 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19292221/1/iordanescu-jr.jpg

Antrenorul lui Gaz Metan, Edi Iordănescu, a reacţionat dur la adresa omologului său de la U Craiova, Corneliu Papură. Fiul fostului selecţioner a răspuns cu ironii în conferinţa de presă premergătoare partidei Gaz Metan - CFR Cluj, care are loc luni, de la 20:30, în direct pe Look Plus.

Nemulţumiţi de arbitrajul lui Horaţiu Feşnic din meciul U Craiova - Gaz Metan 2-1, oficialii lui Gaz Metan au pus înfrângerea pe greşelile centralului. De asemenea, reprezentanţii medieşenilor l-au supărat pe Corneliu Papură, care i-a numit clovni pe foştii săi adversari.

Replica lui Edi Iordănescu nu a întârziat şi a fost una presărată cu multe ironii la adresa omologului său.

"În ceea ce priveşte poziţia omologul meu de la Craiova, aş prefera să nu-i răspund în mod direct şi am două motive pentru care fac asta. Unu, cred că este josnică declaraţia şi ar trebui să mă cobor la un nivel mult prea jos şi m-ar condamna educaţia. Doi, cred că este un moment în care cineva trebuie să se autosesizeze şi să ia măsuri, pentru că astfel de derapaje nu fac cinste antrenorilor în general.

Nu fac cinste unui reprezentant al unui club atât de frumos şi de mare. De ce spun că ar trebui să se sesizeze şi mă refer la comisii? Pentru că s-ar crea un precedent. Toţi ne mai enervăm, toţi mai scăpăm câte o vorbă, mai avem ieşiri sau gesturi pe care ulterior să le regretăm. Trebuie cineva să se autosesizeze, pentru că vorbim despre o recidivă.

După meciul de la Craiova din campionatul regular, în condiţiile în care am pierdut jocul, eram supăraţi, eram cei neîndreptăţiţi, noi am fost decenţi, nu am comentat nimic, nu am adus atacuri către echipa gazdă. Pentru mine a fost o surpriză ieşirea domnului Papură de la acel moment, am tratat-o ca pe o ieşire la nervi, la presiune, miza foarte importantă, el nou în funcţie, am interpretat că a cedat presiunii. 

Lucrurile nu sunt ok, nu pentru că ai atacat o persoană, măcar de mă ataca pe mine şi spuneam că are ceva personal cu mine, ai atacat o bancă întreagă, vorbim de mai mulţi oameni care erau pe acea bancă şi e lipsă mare de respect. Întâmplarea face că am fost şi colegi la licenţa PRO şi mă gândeam că poate atacul e redirecţionat către mine şi e dat cu mantă, am înţeles că îi place snooker-ul sau efectiv a fost o cădere nervoasă", a declarat antrenorul lui Gaz Metan.  

Edi Iordănescu nu s-a oprit aici: "Totuşi sunt şi lucruri pozitive care derivă din numele lui. Fac o paranteză şi sper să o trataţi ca pe o glumă. Papura e o plantă cu multe proprietaţi pozitive, chiar medicinale şi e o plantă care nu e foarte pretenţioasă cu mediul lor de trai, creşte şi la marginea lacului, mlaştinilor şi e destul de flexibilă şi se duce în funcţie de direcţia vântului şi se adaptează foarte... Rămânem aşa cu impresia asta frumoasă despre planta papură şi nu despre poziţia omului Papură".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele