Ultima oră
Cum au ratat Borcea şi Dinamo transferul lui Vlad Chiricheş: "Au preferat banii, nu jucătorul"
Cum au ratat Borcea şi Dinamo transferul lui Vlad Chiricheş: "Au preferat banii, nu jucătorul"
Marseille se află într-un punct critic, dar Payet a ieşit cu o reacţie dură în presă: ”Poziţia mea este clară şi evidentă. Eu nu sunt doar fotbalist, ci şi cap de familie” Marseille se află într-un punct critic, dar Payet a ieşit cu o reacţie dură în presă: ”Poziţia mea este clară şi evidentă. Eu nu sunt doar fotbalist, ci şi cap de familie”
Talpan, trecut în "rezervă". Comunicatul prin care CSA Steaua se dezice de jurist
Talpan, trecut în "rezervă". Comunicatul prin care CSA Steaua se dezice de jurist
Mega-transferul pregătit de Real pentru sezonul următor! El va fi ”creierul” de la mijlocul terenului  Mega-transferul pregătit de Real pentru sezonul următor! El va fi ”creierul” de la mijlocul terenului
Odegaard nu mai vrea la Real Madrid. Unde îşi doreşte să evolueze starul norvegian Odegaard nu mai vrea la Real Madrid. Unde îşi doreşte să evolueze starul norvegian
Transferul lui Sane, în impas. De ce scad şansele să ajungă la Bayern în această vară Transferul lui Sane, în impas. De ce scad şansele să ajungă la Bayern în această vară

Edi Iordănescu îi răspunde ironic lui Papură: "E o plantă de la marginea mlaştinilor, care se duce în direcţia vântului"

Liga I Publicat pe 5 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19292221/1/iordanescu-jr.jpg

Antrenorul lui Gaz Metan, Edi Iordănescu, a reacţionat dur la adresa omologului său de la U Craiova, Corneliu Papură. Fiul fostului selecţioner a răspuns cu ironii în conferinţa de presă premergătoare partidei Gaz Metan - CFR Cluj, care are loc luni, de la 20:30, în direct pe Look Plus.

Nemulţumiţi de arbitrajul lui Horaţiu Feşnic din meciul U Craiova - Gaz Metan 2-1, oficialii lui Gaz Metan au pus înfrângerea pe greşelile centralului. De asemenea, reprezentanţii medieşenilor l-au supărat pe Corneliu Papură, care i-a numit clovni pe foştii săi adversari.

Replica lui Edi Iordănescu nu a întârziat şi a fost una presărată cu multe ironii la adresa omologului său.

"În ceea ce priveşte poziţia omologul meu de la Craiova, aş prefera să nu-i răspund în mod direct şi am două motive pentru care fac asta. Unu, cred că este josnică declaraţia şi ar trebui să mă cobor la un nivel mult prea jos şi m-ar condamna educaţia. Doi, cred că este un moment în care cineva trebuie să se autosesizeze şi să ia măsuri, pentru că astfel de derapaje nu fac cinste antrenorilor în general.

Nu fac cinste unui reprezentant al unui club atât de frumos şi de mare. De ce spun că ar trebui să se sesizeze şi mă refer la comisii? Pentru că s-ar crea un precedent. Toţi ne mai enervăm, toţi mai scăpăm câte o vorbă, mai avem ieşiri sau gesturi pe care ulterior să le regretăm. Trebuie cineva să se autosesizeze, pentru că vorbim despre o recidivă.

După meciul de la Craiova din campionatul regular, în condiţiile în care am pierdut jocul, eram supăraţi, eram cei neîndreptăţiţi, noi am fost decenţi, nu am comentat nimic, nu am adus atacuri către echipa gazdă. Pentru mine a fost o surpriză ieşirea domnului Papură de la acel moment, am tratat-o ca pe o ieşire la nervi, la presiune, miza foarte importantă, el nou în funcţie, am interpretat că a cedat presiunii. 

Lucrurile nu sunt ok, nu pentru că ai atacat o persoană, măcar de mă ataca pe mine şi spuneam că are ceva personal cu mine, ai atacat o bancă întreagă, vorbim de mai mulţi oameni care erau pe acea bancă şi e lipsă mare de respect. Întâmplarea face că am fost şi colegi la licenţa PRO şi mă gândeam că poate atacul e redirecţionat către mine şi e dat cu mantă, am înţeles că îi place snooker-ul sau efectiv a fost o cădere nervoasă", a declarat antrenorul lui Gaz Metan.  

Edi Iordănescu nu s-a oprit aici: "Totuşi sunt şi lucruri pozitive care derivă din numele lui. Fac o paranteză şi sper să o trataţi ca pe o glumă. Papura e o plantă cu multe proprietaţi pozitive, chiar medicinale şi e o plantă care nu e foarte pretenţioasă cu mediul lor de trai, creşte şi la marginea lacului, mlaştinilor şi e destul de flexibilă şi se duce în funcţie de direcţia vântului şi se adaptează foarte... Rămânem aşa cu impresia asta frumoasă despre planta papură şi nu despre poziţia omului Papură".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele