Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Edi Iordănescu l-a "ochit" pe urmaşul lui Vinicius. CFR, ofertă de 150.000 de euro!

Superliga Publicat pe 24 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20007558/1/ym.jpg


Edi Iordănescu şi oamenii din conducerea celor de la CFR Cluj încearcă să pregătească din timp înlocuirea lui Paulo Vinicius, brazilianul de 36 de ani care la final de 2021 îşi încheie contractul cu gruparea din Gruia. Conform ProSport, campioana a făcut deja o ofertă pentru Yuri Matias (26 de ani), fundaş central brazilian care a impresionat în acest sezon sub tricoul celor de la Gaz Metan Mediaş.
 
Om de bază în ultimii trei ani la CFR Cluj, Vinicius e considerat cel mai bun fundaş central din Casa Liga 1, iar forţa, plasamentul şi experienţa îl recomandă drept unul dintre liderii echipei. Doar că în vară va împlini 37 de ani şi, oricât de bine s-ar simţi, vârsta va reprezenta o problemă. Motiv pentru care ardelenii pregătesc terenul şi se îndreaptă spre un brazilian cu profil asemănător.

CFR a oferit 150.000 de euro pentru Yuri, Gaz Metan vrea dublu

Yuri Matias are 1.86 metri, seamănă izbitor ca stil de joc cu Vinicius şi, la 26 de ani, e considerat de Edward Iordănescu urmaşul firesc al lui Vinicius. În acest sens, campioana a făcut o ofertă de 150.000 de euro celor de la Gaz Metan, dar medieşenii, conştienţi de valoarea stoperului, au cerut dublu. Conform ProSport, negocierile se vor relua în perioada de mercato din vară, dar şansele ca Yuri să ajungă în Gruia sunt foarte mari, mai ales că a venit gratis la Mediaş, iar clubul condus de Vali Iordănescu ar face, oricum, un profit interesant.
 
Adus în Europa de Academica Coimbra, în 2016, Yuri a poposit la Mediaş în luna august, după o experienţă de şase luni în Iran, la Tractor. De atunci, stoperul care a semnat un contract până în 2023 a jucat în 18 meciuri, s-a impus drept titular incontestabil şi a reuşit să marcheze şi un gol în meciul cu FC Botoşani, pierdut cu 2-1 pe 15 februarie.
 
Cotat la 250.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de, Yuri Matias a fost integralist în ultimele zece meciuri jucate de Gaz Metan Mediaş în Casa Liga 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele