Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Edi Iordănescu, mesaj din izolare despre situaţia de la FCSB. ”Pentru mine este foarte important ce îşi doreşte Patronul”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 19 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20435703/1/chindia-targoviste-fcsb-liga-1-casa-pariurilor-1-10-2021-3.jpg

Edi Iordănescu a transmis din izolare un mesaj cu privire la situaţia echipei sale. Tehnicianul a acceptat să preia echipa cu condiţia ca patronul să nu facă declaraţii în spaţiul public şi nici să se bage peste deciziile sale legate de jucătorii care intră pe teren. Sub comanda sa, FCSB are un parcurs foarte bun, urcând pe locul secund în clasament, la şase puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Antrenorul a subliniat faptul că dorinţele lui Gigi Becali sunt foarte importante, însă a cerut timp pentru a pune totul la punct. Situaţia fiind îngreunată de focarul de Covid de la club.

"Am crezut că am linişte în izolare. M-am înşelat. Am spus că vom clarifica la prima conferinţă orice problemă, doar că 'uraganul' mediatic şi speculaţiile din ultimele zile, mă obligă să subliniez anumite lucruri. Nu e tocmai profesionist să o fac pe Facebook, dar e un mijloc la care am mai apelat.

1. Sunt antrenorul care mereu a ţinut foarte mult la mediul din jurul echipei. Să fie un mediu profesionist, de muncă, disciplină, seriozitate, dar şi linişte pentru echipă. Liniştea este exact ce echipa/băieţii au mai mare nevoie în aceste momente foarte grele. E un context foarte dificil şi trebuie să ne regrupăm şi să ne îngrijim de sănătatea jucătorilor şi să-i recuperăm. Rezultatele ne ajută, trebuie şi noi cei din jur să lucrăm pentru această linişte, aşadar de la mine nu o să iasă subiecte senzaţionale de presă, pentru că nu este ăsta stilul meu.

2. Am venit la Fcsb în primul rând pentru grupul de jucători în care cred necondiţionat, pentru suporteri care ştiu ce mult îşi doresc performanţă şi le mulţumesc de câte ori am ocazia pentru căldura cu care m-au primit, pentru oamenii foarte profesionişti din jurul echipei cu care mă cunosc de ani de zile, dar chemat şi convins de Patron. Avem o înţelegere la mijloc, verbală (care pentru mine e foarte importantă), dar şi contractuală şi îmi doresc foarte mult să o respectăm ad litteram.

3. Pentru mine este foarte important ce îşi doreşte Patronul şi mereu am în gând să reuşesc să îl mulţumesc prin munca mea, dar am un contract în care obiectivul meu principal este să câştig campionatul. Campionatul se câştigă cu puncte. Când eşti pe locul 9 la 12 puncte de locul 1, e mai greu să vorbeşti de orice altceva decât să încerci să recuperezi puncte. Meseria mea înseamnă rezultate. Mă interesează performanţa şi trofeele, asta caut şi pentru asta muncesc. Asta cere eficienţă. Restul e un lux în acest moment. Şi acum, după 6 victorii consecutive (5 în campionat), suntem încă în afara luptei. Primul pas rămâne sa intrăm efectiv în lupta pentru titlu şi nu doar la nivel declarativ. Deci suporterii să stea liniştiţi pentru că ştiu ce am de făcut.

4. Orice antrenor din lume îşi doreşte să câştige meciuri şi echipa lui să joace cât mai bine. Istoricul mă apără. Echipele unde am antrenat şi-au atins obiectivele şi în foarte multe momente au jucat un fotbal ofensiv. Dar asta a venit în timp şi în baza unui proces de muncă şi nu bătând din palme. Am mare încredere că această echipa poate juca fotbal de calitate. Dar pentru asta trebuie să avem jucătorii apţi. (de când am venit, nu am nici măcar 1 antrenament cu toţi jucătorii, ba mai mult, jucători cu calitate şi foarte importanţi pentru echipă au lipsit). Nu cred ca mai cazul sa-i menţionez pentru că îi ştim cu toţii. Am avut constant 13-14-15 jucători maxim la antrenamente. Metodica a fost aplicata pe situaţie.

În pauzele pentru echipa naţională (perioadă foarte importantă pentru orice antrenor) am avut 9-10 jucători. Am fost nevoit să apelez la nişte copii de 16 ani. Deci nu mint pe nimeni şi nu fac promisiuni fără acoperire. Totul vine în timp. Într-un context mai favorabil şi cu multă muncă. Toţi jucătorii din sezonul trecut de la mijloc în sus, acum fie au plecat, fie au fost sau încă sunt accidentaţi. Pentru mine posesia rămâne doar un mijloc de a ajunge la poarta adversă, de a marca goluri şi a câştiga meciuri, nu o garanţie a succesului. Pentru obiectivul nostru, câştigarea campionatului, trebuie să fim eficienţi şi să adunăm puncte. Restul se construieşte în timp. În iarnă putem avea un prim moment de analiză generală şi prime concluzii. Până atunci, totul e multă filozofie !!",
a postat Edi, pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele