Ultima oră
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami

Edi Iordănescu şi-a dat acordul şi s-a întors în Casa Liga 1!

Astra Giurgiu Publicat pe 30 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19498273/2/iordanescu.jpg

Astra are o mulţime de probleme, iar antrenorul Bogdan Andone a decis să-şi rezilieze contractul. Potrivit GSP, giurgiuvenii se văd în ipostaza de a căuta un alt tehnician cât mai repede. În ultima perioadă, Andone a atras atenţia asupra problemelor de la club. Pe lângă cele de ordin financiar, el se mai confrunta şi cu altele. 

UPDATE: Edi Iordănescu ar fi ajuns deja la un acord cu Astra, anunţă ProSport. Şi-ar fi intrat deja în rol şi a început să caute jucători pe care să îi aducă imediat la echipă. 


UPDATE: Potrivit sursei amintite, patronul Astrei negociază în acest moment cu Edi Iordănescu. Pe listă s-ar mai afla şi Eugen Neagoe, fostul antrenor al lui Dinamo. 


Nu de puţine ori a făcut publice situaţiile neplăcute. Printre acestea se număra şi dorinţa lui Denis Alibec de a pleca la mai bine. Nu îl mai vedea preocupat de situaţia echipei.

"Nu e o situaţie plăcută, dar după meciul din această seară, cu CFR, chiar nu am ce să le reproşez băieţilor.  Denis îşi doreşte foarte mult la fiecare joc, să aibă reuşite şi să marcheze. Poate nu i-au ieşit toate lucrurile în această seară, dar trebuie să rămână concentrat pe ce are de făcut. Trebuie să ştie exact ceea ce îşi doreşte. Dacă îşi doreşte să plece, să îşi rezolve situaţia într-un fel sau altul. E păcat de calitatea lui fotbalistică şi sportivă să nu fie concentrat pe jocuri şi pe antrenamente. Dacă nu are continuitate în evoluţii, să aibă evoluţii foarte bune, cu siguranţă nici la echipa naţională nu va avea evoluţiile dorite”, spunea Andone.

Presupuse cazuri de dopaj la Astra 

Kehinde Fatai, Takayuki Seto şi Alex Ioniţă sunt suspecţi de încălcarea regulamentului anti-doping. Cei trei jucători de la Astra Giurgiu şi-ar fi administrat vitamine intravenos la o clinică din Bucureşti, cu un dozaj care depăşeşte limita admistă, de 100 mililitri. ANAD a discutat cu cei inculpaţi, care ar fi recunoscut că şi-au administrat o valoare dublă peste limita admisă, lucru care intră la dopaj.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri