Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EDITORIAL / Gata cu lătratul. „Câinii” învaţă să muşte din nou

Noutăți Publicat de Aszalos Cristian pe 15 sep 2019
mail-share icon Email

Pregătiţi-vă, acest articol nu este despre arbitraj. Şoc!

Să ne aducem aminte. Dusan Uhrin s-a numărat printre ultimele variante pentru banca lui Dinamo. Antrenorii români cu pretenţii au ajuns să fugă de o echipă pe care, în alte vremuri, s-ar fi dus şi pe jos s-o preia.

După

necazul lui Neagoe, paharul s-a umplut atât de mult, încât cu greu mai putea
găsi cineva motive să se angajeze la o asemenea corvoadă. Banca dinamovistă
ardea.

Dusan
Uhrin a venit precum o primăvară de la Praga şi a adus cu sine o adiere a
schimbării în bine. Fără zarvă, fără polemici şi fără vorbărie. Cehul s-a pus
pe treabă. Şi fără văicăreli.

Rezultatul? În ultimele trei meciuri, Dinamo, echipa cu cea mai comică apărare, a încasat doar un gol şi a luat şapte puncte. Tot în această perioadă, Uhrin a folosit aceeaşi formulă de joc, semn că şi-a conturat deja un prim „11”, aspect ce părea de domeniul fantasticului în mandatul lui Rednic.

Apoi, se descurcă cu ce are, fără să se plângă. Cu Ciobotariu, fundaş dreapta, şi cu Corbu, fundaş stânga. Cu nedoritul Mihai Popescu în centrul defensivei.

Desigur, uneori, „câinii” lui Uhrin au fost salvaţi de paradele lui Piscitelli, de noroc sau de „fluieraşi” lamentabili, dar un lucru e cert. Dinamo a pus scandalul pe pauză, munceşte, luptă, atacă şi arată mai bine, mai încrezătoare.

Până şi peluza a lăsat deoparte atitudinea beligerantă şi s-a pus pe cântări sănătoase, semn că faptele îi calmează pe ultraşi, nu vorbele meşteşugite. Evident, Dinamo încă nu a realizat nimic cu Uhrin, dar măcar şi-a amintit că trebuie să muşte, nu doar să latre.

Cristian Aszalos

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele