Ultima oră
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!
Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!” Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!”

Eduard Novak, gânduri după Tokyo. "Mi-am dat seama cât de fragilă e viaţa. La un moment dat eşti zeu şi apoi totul dispare într-o clipită”

JO 2020 Publicat de Daian Cutu pe 13 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20393117/1/nnovak.jpg

Sportivul Eduard Novak, medaliat cu argint la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, a declarat, luni, că i-a fost mult mai uşor să participe la competiţie japoneză decât să fie ministru.

"Medalia de argint este de fapt un aur alb. Pentru mine a fost chiar foarte uşor. La un moment aştepta să-mi vină rândul şi m-a apucat strestul. Ce emoţii? Emoţii şi stres acasă, acolo eşti ministru. M-am dus la Tokyo ca în concediu, mă bucuram că sunt sportiv. A fost ca atunci când s-au născut copiii, unul după altul şi toată noaptea mă trezeam că aveau câteva ceva. Şi abia aşteptam să merg la competiţii, că acolo patul meu era patul meu. Eu sunt perfect mulţumit de rezultatul meu, dacă era bronz, probabil era aur brun. Când am câştigat, românul nostru, când sunt ministru...unguraşul ăsta", a declarat Novak la emisiunea La Măruţă, de la Pro TV.

El a vorbit şi despre faptul că după accidentul de maşină, când şi-a pierdut laba piciorului, a luat decizia să treacă de la patinaj viteză la ciclism, pentru că îşi dorea foarte mult să fie campion olimpic. "Mi-am dat seama cât de fragilă e viaţa. La un moment dat eşti zeu şi apoi totul dispare într-o clipită. Accidentul meu a fost unul absurd, noi ne-am răsturnat cu maşina într-un parapet, a intrat o altă maşină şi ne-a retezat piciorul. În sport trebuie să înveţi să pierzi, pentru că nu câştigi de foarte multe ori".

Novak a mai spus că idolul său din copilărie a fost Ivan Patzaichin, care pentru el a fost ceva "incredibil".

El a primit de la realizatorul emisiunii gomboţi cu prune şi plăcintă cu cartofi.

Tot luni, Novak a postat pe Facebook scrisorea de felicitare primită de la preşedintele Klaus Iohannis.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele