Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Eduard Pap a vorbit despre penalty-ul apărat lui Florin Tănase. ”Sunt fericit că am început bine”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 15 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20295485/1/pap.jpg

Startul sezonului 104 din primă ligă a României s-a jucat în Moldova, acolo unde FC Botoşani şi FCSB au remizat, scor 0-0. Dinu Todoran a debutat pe banca formaţiei din Capitală şi a jucat partida ofensiv, dar fără succes.

Cei de la FCSB au dominat copios partida, dar s-au lovit fie de imprecizie la finalizare fie de defensiva lui Marius Croitoru, care la final s-a bucurat de o maniera entuziastă de punctul obţinut.

În minutul 61, Florin Tănase a ratat un penalty acordat corect, pentru o intervenţie a lui Papa asupra lui Octavian Popescu.

”Un punct bun, putem spune ca un punct bun, după un meci greu, cu o echipa buna, cu jucatori de valoare. Cred ca e echitabil punctul, chiar daca ei au avut penalty, am avut si noi 2-3 sanse de a marca, dar suntem foarte fericiti ca am obtinut un pct si pot spune ca am inceput cu dreptul.

A ratat azi...mă bucur că am apărat. Sunt fericit că am început bine. Să dea Dumnezeu să continuăm pe aceeaşi linie”, a explicat portarul celor de la Botoşani, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele