Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

"Ei sunt prima mea opţiune!" Pablo Brandan e gata să revină în Liga 1. Marea dorinţă a argentinianului

Superliga Publicat pe 14 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19361598/1/bra.jpg

Pablo Brandan a ajuns la 37 de ani, iar cei aproape opt ani petrecuţi în fotbalul românesc l-au făcut să se simtă extrem de ataşat de Liga 1.

Argentinianul spune că cel mai bine s-a simţit la Craiova şi ar accepta pe loc o ofertă de la clubul din Bănie, dacă ar fi dorit ca tehnician.    

"Am venit atunci din China şi sunt bucuros că am ales aşa. Universitatea Craiova promovase şi trebuia neapărat să rămână în Liga 1. A fost frumos la Craiova. Imnul Ştiinţei se aude mereu la mine în casă şi acum, iar ultimul meci pe vechiul stadion a fost unul dintre cele mai importante meciuri din cariera mea, stadionul din Craiova are o asemenea istorie, nea Sorin (n.r. - Cârţu) ne-a povestit ce înseamnă arena şi ce meciuri au fost acolo. A venit multă lume, păcat că nu am câştigat cu Steaua atunci.

Vreau să antrenez în România, ştiu limba, primul meu gând este să antrenez la Craiova, este prima opţiune, am fost bine primit acolo, aşa simt eu. Chiar dacă a fost doar un an, a fost foarte intens, a fost ceva special, este o echipă deosebită. În plus, acum sunt nişte condiţii extraordinare de pregătire la Craiova"
, a declarat Pablo Brandan, la Oltenia TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele