Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

Eintracht Frankfurt plăteşte testele PCR pentru fanii minori care vor asista la următoarele două meciuri

Bundesliga Publicat pe 12 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20427533/1/eintracht-frankfurt.jpg

Clubul german de fotbal Eintracht Frankfurt a anunţat că va rambursa suporterii cu vârste cuprinse între 7 şi 18 ani care trebuie să fie supuşi unui test PCR pentru a participa la următoarele două meciuri de acasă cu sume de până la 50 de euro.

Toţi susţinătorii minori, precum şi adulţii care pot dovedi că nu pot fi vaccinaţi din motive medicale, vor fi despăgubiţi. Dacă preferă, vor avea şi opţiunea de a alege un voucher de 70 de euro pentru magazinul clubului.

Cele două meciuri în cauză sunt meciul cu Hertha Berlin în Bundesliga sâmbătă şi Olympiakos în Liga Europa pe 21 octombrie. "În special pentru tinerii noştri susţinători şi familiile lor, cerinţa actuală a testului PCR reprezintă o dificultate specială la Frankfurt," a spus purtătorul de cuvânt al clubului.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele