Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

El e atacantul dorit de Dinamo. De data asta, transferul se face pe bani

Dinamo Publicat pe 24 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19491480/1/110347-1.jpg

Dinamo caută în continuare fotbalişti pe care să îi transfere. Şi de data aceasta tot de un spaniol e vorba. ”Câinii” se pare că au pus ochii mai nou, conform presei iberice, pe Chris Ramos (23 de ani). Evoluează la Valladolid şi joacă pe postul de atacant.

Tranzacţia nu se va face pe gratis, astfel că Dinamo trebuie să ofere o sumă de bani la schimb. Sezonul trecut, atacantul a marcat de 4 ori în 19 partide pentru CD Badajoz, din liga a treia spaniolă, unde a fost împrumutat de Valladolid. La aceasta din urmă a ajuns în urmă cu doi ani.

Directorul Centrului de Copii şi Juniori al lui Dinamo, tot spaniol

Dinamo continuă să aducă spanioli, dar de data aceasta nu e vorba de un fotbalist, ci de noul director al Centrului de Copii şi Juniori Dinamo. Marcos Rubino (49 de ani) este numele celui în care noii acţionari îşi pun mari speranţe.

Dinamo Bucureşti, un club istoric al României condus de spaniolul Pablo Cotacero, a semnat cu Marcos Rubino, cel care va fi directorul academiei. Antrenorul de 49 de ani născut în Motril are o istorie îndelungată în Granada şi a ocupat funcţii la Cubillas, unde a fost, printre altele, şi director sportiv”, anunţă entrenadoresfutbol.es.

Dinamo va mări salariile tinerilor care se aflau în lot înaintea venirii spaniolilor. Giovanni Becali s-a întâlnit cu şefii iberici ai ”câinilor” pentru a discuta mărirea remuneraţiilor acestora, potrivit ProSport, aspect făcut public de fostul impresar în urmă cu ceva timp.

Se pare că tinerii cei mai talentaţi ai lui Dinamo nu primeau mai mult de 2.000 de lei, iar acum plafonul va creşte la 7.000 de lei. Această decizie pare a fi luată pentru ca diferenţele salariale dintre jucătorii străini recent veniţi şi cei care se aflau deja la echipă să nu mai fie atât de mari. La Dinamo au ajuns în ultimele zile fotbalişti care se pare că ar câştiga undeva la 20.000 de euro în fiecare lună.

Dinamo şi-a asigurat serivciile a patru fotbalişti tineri, care au semnat prelungirea contractelor, până la 30 iunie 2024. Este vorba despre Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu, Marco Ehmann, Geani Creţu şi Mihai Eşanu.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele