Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Elina Svitolina şi Kiki Bertens s-au retras de la US Open

Tenis Publicat pe 7 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19444674/1/svi.jpg

Jucătoarele Elina Svitolina, locul 5 WTA, şi Kiki Bertens, numărul 7 mondial, s-au retras de la turneul de grand slam US Open. Svitolina a precizat, într-un comunicat, că simte că nu poate face deplasarea în SUA fără să-şi pună echipa şi fără să se pună pe sine în mare pericol.

Bertens s-a retras din cauza restricţiilor impuse de guvernul olandez, conform cărora cei care se întorc din Statele Unite trebuie să stea în carantină două săptămâni. Dintre jucătoarele din top 20, s-a retras de la competiţia americană şi Ashleigh Barty, liderul mondial.

Este posibil ca şi Simona Halep să aleagă să nu participe la US Open. Ea încă nu a luat o decizie cu privire la acest turneu, însă a afirmat că în condiţiile actuale cel mai probabil nu va merge în SUA. US Open ar trebui să se desfăşoare la datele iniţiale, 31 august - 13 septembrie, fără spectatori şi cu un strict protocol sanitar. La acest grand slam nu vor exista calificări.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele