Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

Elisabeta Lipă trimite săgeţi ironice către doi miniştri: ”Nu mi-a răspuns nici la mesaj, nici la telefon!”

JO 2020 Publicat pe 1 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20331792/2/screenshot-2020-08-26-at-16-55-43.png

Preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, i-a mulţumit ironic ministrului de Interne, Lucian Bode, căruia i-a amintit că din cauza poliţiei de transport naval canotorii români au ratat mai multe antrenamente înainte de începerea Jocurilor Olimpice. 

Elisabeta Lipă i-a mulţumit în aceeaşi notă şi ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, că nu i-a răspus la telefon. Lipă doreşte schimbarea legislaţiei pentru ca sportivii români din lotul de canotaj să nu mai întâmpine probleme la antrenamentele efectuate pe lacul Snagov, din cauza bărcilor private.

"Aş vrea să mulţumesc ministerului de Interne, domnului Bode, pentru că, prin poliţia transport naval, a reuşit înainte de plecarea la Jocurile Olimpice să ne asigure liniştea pe lac. Am avut multe antrenamente ratate. În aceeaşi măsură îi mulţumesc şi domnului ministru Drulă, că nu mi-a răspuns nici la mesaj, nici la telefon, asta nu înseamnă că a scăpat, pentru că legislaţia clar că este învechită şi trebuie modificată", a spus Lipă.

Lotul de canotaj al României, care a obţinut la Jocurile Olimpice de la Tokyo o medalie de aur şi două de argint, a revenit, duminică, în ţară. Sportivii au fost întâmpinaţi la Aeroportul Henri Coandă de reprezentanţi ai MTS, COSR şi FR Canotaj.

La Tokyo, Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au câştigat aurul olimpic la dublu vâsle feminin, Mihăiţă Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan Constantin Berariu şi Cosmin Pascari au obţinut argintul la patru rame fără cârmaci masculin, iar Marius Vasile Cozmiuc şi Ciprian Tudosă au urcat pe treapta a doua a podiumului la dublu rame masculin.

Celelalte rezultate ale canotorilor români la Tokyo: 8+1 feminin, locul 6; 8+1 masculin - nu s-a calificat în finală; dublu vâsle feminin (categorie uşoară) - Ionela Cozmiuc, Gianina Beleagă -locul 6; dublu rame feminin (Iuliana Buhuş, Adriana Ailincăi) - locul 9; dublu vâsle masculin (Ioan Prundeanu, Marian Florian Enache) - locul 9; patru rame fără cârmaci feminin (Mădălina Hegheş, Roxana Iuliana Anghel, Elena Logofătu şi Cristina Georgiana Popescu) - locul 9.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele