Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Elveţienii au identificat principalul avantaj al celor de la CFR Cluj. ”Am identificat trei jucători problemă care vor infleunţa evoluţia jocului”

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 28 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19568054/1/sea.jpg

CFR Cluj primeşte vizita celor de la Young Boys Berna, joi, de la ora 22:00, în etapa a doua din Europa League. Partida se vede în direct pe Look Sport+.

Gerardo Seoane, tehnicianul elveţienilor a venit cu temele foarte bine făcute despre campioana României pe care a caracterizat-o ca fiind o echipă foarte bine pregătită, cu jucători care pot face diferenţa.

Seoane a punctat faptul că fazele fixe sunt principalul punct forte al ardelenilor, care au câştigat în prima etapă, pe terenul lui ŢSKA Sofia, cu 2-0.

"Ca orice joc internaţional, va fi foarte greu din punct de vedere fizic, iar echipa adversă va avea un nivel de intensitate foarte crescut. Totuşi, sper să avem un joc de calitate. În analiza video am descoperit că avem un adversar imbatabil în ultimele meciuri, cu foarte multă experienţă. Sperăm să găsim soluţii în acest sens, să punem presiune pentru a-i determina să facă greşeli. Am văzut în analiza video care sunt  aspectele puternice ale echipei adverse şi am luat măsuri în acest sens. Au jucători puternici, aşa că ne concentrăm pe duelurile directe ale acestora. Am observat că CFR este o echipă foarte omogenă, puternică, care joacă solidar. Am identificat trei jucători problemă care vor infleunţa evoluţia jocului, dar nu doresc să îi numesc", a declarat Gerardo Seoane, la conferinţa de presă oficială.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele