Ultima oră
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot

Elveţienii se uită de sus la CFR Cluj. Ce scrie presa înaintea jocului care decide calificata în primăvara Europa League

CFR Cluj Publicat pe 10 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19645744/1/rps3921.jpg

CFR Cluj joacă astăzi meciul decisiv pentru calificarea în primăvara europeană a Europa League. Ardelenii evoluează în deplasare cu Young Boys Berna, iar jurnaliştii elveţieni au făcut o analiză echipei pregătite de Edi Iordănescu.

  • Young Boys – CFR Cluj e pe Look Sport + de la 19:55

Clujul a schimbat antrenorul. Va reuşi? Fanii lui CFR Cluj, echipă aflată pe locul 3 în campionat, la şase puncte în spatele liderului FCSB, s-ar putea întreba asta.

La fel ca CSKA Sofia, şi CFR Cluj a schimbat antrenorul între cele două înfruntări cu Young Boys. Maestrul Dan Petrescu a fost demis la sfârşitul lunii noiembrie, după eşecul din Cupa României contra lui Poli Iaşi, 0-1, şi a fost înlocuit de Iordănescu.

O săptămână mai târziu, Clujul a întâlnit-o şi în campionat pe Iaşi, în extremitatea estică a ţării, şi a câştigat cu 2-0, avându-l pe noul antrenor.

Cu siguranţă, un start bun, dar antrenorul de 42 de ani nu a reuşit încă să-şi dezvolte un palmares precum cel avut de Seoane înainte de a veni la Young Boys, a şasea echipă ca principal", notează jurnaliştii din Elveţia.

CFR Cluj joacă astăzi în Elveţia, cu Young Boys Berna, meciul decisiv pentru calificarea în primăvara Europa League. Campioana României este obligată să câştige pentru a trece de grupe. Atuul CFR-ului ar putea să fie noul antrenor Edi Iordănescu, care pregăteşte o schimbare de tactică şi de atitudine a jucătorilor.

Înaintea ultimei runde din Grupa A, Young Boys Berna are un avans de două puncte faţă de CFR Cluj şi ocupă poziţia a doua. În meciul tur, la Cluj-Napoca, scorul a fost egal, 1-1.

Vor absenta de la CFR Cluj: Alexandru Chipciu (suspendat), Mike Cestor şi Billel Omrani (accidentaţi). Revin Vinicius şi Ovidiu Hoban.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele