Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Emanuel Gyenes, locul 41 în etapa a şasea la Raliul Dakar

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 7 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20540691/1/gyenes.jpg

Sportivul Emanuel Gyenes (Autonet Motorcycle Team) a ocupat locul 41 în etapa a şasea la Raliul Dakar, la clasa moto. Cursa a fost neutralizată la kilometrul 101 din 402, din cauza terenului degradat.

În clasamentul general, Gyenes este pe locul 45.

La clasa Malle Moto (fără asistenţă tehnică), Gyenes a ocupat locul 5, iar la general este tot pe locul 5.

Etapa de vineri a fost câştigată de australianul Daniel Sanders (Gas Gas), urmat de brianicul Sam Sunderland (Gas Gas) şi de austriacul Matthias Walkner (KTM).

Lider în clasamentul general este britanicul Sam Sunderland.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele