Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

Emanuel Gyenes, locul 74 în etapa a zecea a Raliului Dakar

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 12 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20548498/1/gyenes.jpg

Emanuel Gyenes (Autonet Motorcycle Team) a ocupat locul 74 în etapa a zecea la Raliul Dakar, la clasa moto, disputată pe distanţa de 759 kilometri, între Wadi Ad Dawasir şi Bisha.

În clasamentul general, Gyenes este pe locul 40.

Emanuel Gyenes a notat pe Facebook că la kilometrul 162 a fost nevoit să se oprească din cauza unei probleme tehnice, motorul oprindu-i-se. După aproximativ 20 de minute, interval în care pe lângă el au trecut patru maşini, el şi-a reluat cursa.

La clasa Original by Motul (fără asistenţă tehnică), Gyenes a ocupat locul 15, iar la general este pe locul 5.

Etapa de miercuri a fost câştigată de australianul Toby Price (Red Bull KTM), urmat de argentinianul Luciano Benavides (Husqvarna) şi de francezul Adrien Van Beveren (Yamaha).

Etapa a 11-a va avea loc joi, pe distanţa de 501 kilometri, şi va avea startul şi sosirea la Bisha.

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele