Ultima oră
Cornel Dinu nu îşi explică ultimul transfer al celor de la Dinamo. ”Păi dacă nu prinde mingea, de ce îl iau?” Cornel Dinu nu îşi explică ultimul transfer al celor de la Dinamo. ”Păi dacă nu prinde mingea, de ce îl iau?”
Încă o favorită a părăsit prematur Australian Open Încă o favorită a părăsit prematur Australian Open
Becali îi dă credit lui Keşeru, dar nu îl vede titular. ”În atac vor juca Florinel Coman, Ianis Stoica şi Octavian Popescu” Becali îi dă credit lui Keşeru, dar nu îl vede titular. ”În atac vor juca Florinel Coman, Ianis Stoica şi Octavian Popescu”
Galatasaray – Kasimpasa, joi, de la 19.00, pe Look Sport şi PrimaPlay.ro. Ultima şansă pentru Moruţan şi Cicâldău să intre în graţiile lui Torrent Galatasaray – Kasimpasa, joi, de la 19.00, pe Look Sport şi PrimaPlay.ro. Ultima şansă pentru Moruţan şi Cicâldău să intre în graţiile lui Torrent
FCSB, aproape de o lovitură! Fernando Varela poate semna gratis cu echipa lui Gigi Becali FCSB, aproape de o lovitură! Fernando Varela poate semna gratis cu echipa lui Gigi Becali
Prima reacţie a lui Ionuţ Radu, după autogolul din Cupa Italiei. ”Sunt fericit că am debutat în acest sezon şi pentru că am câştigat" Prima reacţie a lui Ionuţ Radu, după autogolul din Cupa Italiei. ”Sunt fericit că am debutat în acest sezon şi pentru că am câştigat"

Emanuel Gyenes, locul 74 în etapa a zecea a Raliului Dakar

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 12 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20548498/1/gyenes.jpg

Emanuel Gyenes (Autonet Motorcycle Team) a ocupat locul 74 în etapa a zecea la Raliul Dakar, la clasa moto, disputată pe distanţa de 759 kilometri, între Wadi Ad Dawasir şi Bisha.

În clasamentul general, Gyenes este pe locul 40.

Emanuel Gyenes a notat pe Facebook că la kilometrul 162 a fost nevoit să se oprească din cauza unei probleme tehnice, motorul oprindu-i-se. După aproximativ 20 de minute, interval în care pe lângă el au trecut patru maşini, el şi-a reluat cursa.

La clasa Original by Motul (fără asistenţă tehnică), Gyenes a ocupat locul 15, iar la general este pe locul 5.

Etapa de miercuri a fost câştigată de australianul Toby Price (Red Bull KTM), urmat de argentinianul Luciano Benavides (Husqvarna) şi de francezul Adrien Van Beveren (Yamaha).

Etapa a 11-a va avea loc joi, pe distanţa de 501 kilometri, şi va avea startul şi sosirea la Bisha.

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele