Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

Emil Săndoi a propus să avem cuplu de selecţioneri la naţională: „Poate să fie o soluţie!”

Echipa nationala Publicat de Răzvan Cîrceag pe 15 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20554160/1/sandoi.jpg

Emil Săndoi a venit cu o propunere interesantă pentru naţionala României, în timp ce se caută în continuare un selecţioner.

Pentru moment Ladislau Boloni este incert, iar celelalte două nume vehiculate sunt Edi Iordănescu şi Adrian Mutu. Săndoi, antrenorul Chindiei Târgovişte, a venit cu propunerea să fie instalaţi doi antrenori la naţională. 

Boloni, Mutu şi Edi Iordănescu sunt trei nume grele. Cred că sunt trei soluţii cât se poate de viabile. Poate echipa naţională are nevoie de doi antrenori: unul cu experienţă şi unul la început de drum. 

Nu ştiu, asta n-am cum să ştiu (n.r întrebat care ar fi cuplul ideal). Au mai fost situaţii în campionatul nostru, am fost şi eu implicat de Sorin Cârţu. Împreună am făcut un cuplu cât se poate de bun, chiar dacă el a jucat atacant şi eu fundaş central. 

Dacă vă aduceţi aminte, echipa (n.r Craiova) a avut vreo 19 etape fără înfrângere în perioada aia. De ce nu? Poate să fie şi asta o soluţie”, a spus Emil Săndoi, pe aeroport, la revenirea în ţară. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri