Ultima oră
E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid

E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi

Emil Săndoi a scăpat de Covid-19 şi a revenit pe banca Chindiei. ”Chiar mă gândesc, o să-mi fac o analiză cu anticorpii, chiar vreau să mă duc să donez sânge pentru plasmă”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 12 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/19478891/1/sandoi.jpg

Academica Clinceni şi Chindia Târgovişte au terminat la egalitate, scor 0-0, în prima partidă a zilei din Casa Liga 1. Soarta partidei putea fi alta, dar formaţia pregătit de Emil Săndoi a ratat o lovitură de pedeapsă, în minutul 50.

Emil Săndoi a fost mulţumit de ritmul de joc, în contextul în care partida s-a disputat la orele amiezei. Acesta nu a părut foarte afectat de faptul că Florea nu a reuşit să transforme lovitura de pedeapsă.

„Având în vedere şi ora la care s-a jucat şi că a fost căldură, a avut un ritm destul de bun jocul de azi. Cred că ambele echipe s-au implicat, au fost perioade care au alternat. Şi noi am avut perioade bune, cu ocazii de gol şi Clinceniul a avut perioade mai bune, cu ocazii de gol. Cred că până la urmă, chiar dacă noi am ratat o lovitură de la 11 metri şi a fost un moment cheie al jocului, pentru că după aceea, imediat am avut o cădere în joc, am început să facem multe greşeli individuale, probabil şi pe moralul scăzut după ratarea loviturii de la 11 metri, Clinceniul chiar a avut câteva situaţii clare de a marca. Per total, cred că e un rezultat echilibrat”, a declarat Emil Săndoi la flash-interviu.

Tehnicianul a fost infectat cu Coronavirus, din fericire a depăşit această perioadă grea şi acum se poate focusa pe echipă.

„Ai o senzaţie de teamă, e normal să se întâmple aşa, dar din punctul meu de vedere nu am avut niciun fel de problemă şi sper să nu am nici în continuare. Chiar mă gândesc, o să-mi fac o analiză cu anticorpii, chiar vreau să mă duc să donez sânge pentru plasmă, poate ajută pe cineva, chiar o să vorbesc şi cu jucătorii, dacă vom găsi o zi, poate la început de săptămână, ca să avem timp să-şi revină până la final. Dacă putem să ajutăm pe cineva în sensul acesta, de ce să nu o facem?”, a adăugat acesta, la finalul partidei cu Clinceni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri