Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Emil Săndoi a trecut peste complexul FC Argeş. ”Văd că toată lumea spune că am ratat playoff-ul, dar nu acesta a fost obiectivul nostru”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 21 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20131093/1/sandoi.jpg

FC Argeş a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Ligii I.

Golul a fost marcat de Florea, în minutul 53. Dâmboviţenii au urcat pe locul doi în play-out.

”Noi, în cele două dispute cu FC Argeş, am avut gol valabil în minutul 92 în tur, ni s-a anulat, iar în retur am fost la un pas de playoff.

Văd că toată lumea spune că am ratat playoff-ul, dar nu acesta a fost obiectivul nostru. Dar poate am fi reuşit să ajungem acolo dacă se dădea un cartonaş roşu în minutul 10 unui jucător de la FC Argeş, dacă nu se acorda o lovitură de la 11 metri.

Există o lege a compensaţiei - azi nu cred că FC Argeş a fost sub noi ca joc, au avut ocazii, dar poate aşa e corect.

(n.r. dacă echipa sa este sigură de salvarea de la retrogradare) Deloc, nicio echipă nu este salvată.

Ne-ar fi avantajat să rămână punctele din sezonul regulat, era distanţa mai mare. Va fi infernal pentru toate echipele.

Avem licenţă pentru Europa, dar obiectivul este salvarea de la retrogradare. Europa este un obiectiv adiacent”
, a declarat Săndoi la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri