Ultima oră
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”

Emil Săndoi, antrenorul momentului în Casa Liga 1. ”Mă rugau să le dau mâine liber, pentru că jucăm foarte devreme cu Gaz Metan”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 1 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20152392/1/sandoi.jpg

Chindia Târgovişte îşi consolidează primul loc în play-out, după un succes cu 1-0, pe terenul celor de la UTA Arad. Unica reuşită a fost semnată în minutul 62, de Paul Iacob, cu un şut superb din afara careului.

Emil Săndoi şi-a lăudat elevii, care s-au distanţat la cinci puncte de cei de la FC Argeş.

„Am făcut o figură frumoasă până acum, dar să ştiţi că vrem să facem şi în continuare o figură frumoasă, pentru că nu s-a terminat campionatul. Respectăm competiţiile.

Am mai avut perioade bune. Şi în primul meu an de antrenorat am avut vreo 13 meciuri fără înfrângere. După aceea, cred că am mai avut cu lotul de tineret o serie de vreo 17 meciuri fără înfrângere, dar nu mai ştiu dacă am avut cinci meciuri fără gol primit. În primul rând, este meritul jucătorilor. Mă bucur pentru ei şi îi îmbrăţişez pentru că au reuşit să acumuleze antrenament de antrenament. Am o stimă şi un respect deosebit pentru ei.

Mă rugau să le dau mâine liber, pentru că jucăm foarte devreme cu Gaz Metan. Le-am spus că mi-aş dori să păstrăm aceeaşi imagine şi am spus să facem mâine refacere. Am băieţi de mare caracter. Nu ştiu cât o să rămânem împreună, am 3 jucători împrumutaţi de la Viitorul şi nu ştiu nici eu ce fac din vară”
, a declarat tehnicianul Chindiei, după meci.

Clasamentul play-out-ului: 1. Chindia Târgovişte - 33 de puncte, 2. FC Argeş - 28, 3. Gaz Metan Mediaş – 25, 4. UTA - 25, 5. Astra Giurgiu - 24, 6. FC Voluntari - 23, 7. FC Viitorul - 22, 8. Dinamo – 18, 9. FC Hermannstadt - 16, 10. Poli Iaşi - 14.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri