Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Emil Săndoi, îngândurat după înfrângerea cu CFR Cluj: ”La gol am un semn de întrebare”

CFR Cluj Publicat pe 1 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20330095/1/sandoi.jpg

Emil Săndoi a analizat meciul dintre CFR Cluj şi Chindia Târgovişte, duel pierdut de echipa sa pe terenul campioanei României în etapa a treia din Casa Liga 1. Antrenorul Chindiei consideră că prima repriză le-a aparţinut elevilor săi, dar în a doua repriză schimbările au făcut diferenţa.

Tehnicianul a pus la îndoială corectitudinea fazei în care Denis Alibec a marcat golul victoriei pentru ”feroviari” şi s-a arătat îngrijorat de prestaţia unora dintre fotbaliştii săi faţă de sezonul trecut.

”Ca să caracterizez jocul de astăzi, cred că au fost două reprize. Prima repriză a fost pentru noi. Iar în a doua repriză, jucătorii care au intrat de pe bancă au făcut diferenţa.

La gol am un semn de întrebare. Cred că a fost fault la mijlocul terenului la Popadiuc. La gol a fost ceva ce nu am făcut niciodată la antrenamente. Am căzut din punct de vedere moral, nu trebuia.

Mă îngrijorează evoluţia unor jucători care nu sunt la nivelul din campionatul trecut, dar sper să reglăm acest lucru.

E adevărat am avut un program greu, am întâlnit o echipă foarte bună. Nu cred că se mira nimeni dacă ar fi câştigat CFR Cluj, dar cred că am fi putut produce surpriza.”, a declarat Emil Săndoi, antrenorul Chindiei Târgovişte, la finalul meciului pierdut în faţa campioanei CFR Cluj.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a treia a Ligii 1.

Golul a fost marcat de Alibec, în minutul 52.

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Graovac, D. Ciobotariu, Camora – Fofana (Hoban 71’), Tahiri (Păun 46’) – Petrila, C. Deac (Costache 87’), Omrani (Chipciu 62’) – D. Alibec (Debeljuh 62’). Antrenor: Marius Şumudică.

Chindia Târgovişte: D. Moldovan – Căpuşă, Celea, Baxevanos, C. Dinu – Neguţ, S. Suciu (Popa 63’), P. Iacob, Popadiuc (Cherchez 86’) – Matiş (Şerban 63’) – D. Florea. Antrenor: Emil Săndoi.

Cartonaş galben: Matiş 60’.

Arbitri: Florin Andrei – Ciprian Florin Danşa, Alexandru Vodă – George Cătălin Găman.

Observator: Iosif Olah.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele