Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

Emil Săndoi, supărat, după eşecul cu CFR. ”Mi-e greu să vorbesc de problemele de arbitraj, dar mă duce gândul şi la asta”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 4 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20492624/1/chindia-targoviste-cfr-cluj-liga-1-casa-pariurilor-4-12-2021.jpg

Chindia Târgovişte n-a reuşit să producă surpriza acasă, în faţa campioanei CFR Cluj. Totuşi, clujenii s-au impus cu greu, 1-0. Meciul a putut fi urmărit pe Look Sport+ şi platforma PrimaPlay.ro.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Billel Omrani, în minutul 21, dintr-o fază controversată din cauza unui potenţial henţ în momentul unui dribling. Pe final, Chindia a atacat şi a presat poarta lui Hindrich, însă fără ocazii notabile.

Emil Săndoi a declarat că este dezamăgit de maniera de arbitraj şi a acuzat faza unicului gol.

 ”Cred că am început destul de ezitant partida, cu puţină teamă, gândindu-ne ce adversar avem în faţă. Dar am crescut, uşor, uşor în joc şi am avut două reprize diferite. În prima repriză, CFR-ului a gestionat bine jocul. A doua repriză a fost cu un plus pentru noi.

Asta mă nemulţumeşte, toate meciurile cu echipele importante le-am pierdut la mustaţă. Şi cu FCSB, şi cu Craiova, şi astăzi, am fost foarte aproape de un rezultat pozitiv. Mi-e greu să vorbesc de problemele de arbitraj, dar mă duce gândul şi la asta. Uitaţi-vă la captura imaginii de la golul CFR-ului de astăzi. La Costache... mai şi glumim, mai avea puţin şi fugea cu mingea la subraţ. De ce să se judece în alt fel?

Nu ştiu, chiar am stat de vorbă cu Dan Petrescu, pentru că îl apreciez foarte mult. Şi el a zis că e posibil să fi fost două lovituri de la 11 metri pentru ei. Dar cred că la faza golului trebuia acordat henţ. N-am vorbit cu Radu Petrescu, ce să mai vorbesc? Dacă am fi avut VAR, Chindia avea şase-şapte puncte mai mult, asta e părerea mea şi nu poate să mi-o schimbe nimeni.

Ăsta e adevărul, se strâng meciuri. Analiza greşelilor o să o facă persoane autorizate. Mă doare şi îi doare şi pe jucători. Stăm cu un stres în plus, era altceva dacă aveam acum 25 de puncte. E normal să plătim pentru greşelile noastre, dar cred că n-ar trebui să plătim şi pentru alte greşeli. Sper să se încheie! Legea compensaţiei nu există pentru noi. Din acest campionat, echipa cea mai dezavantajată este de departe Chindia Târgovişte”
, a spus Săndoi, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri