Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Emoţii pentru Rădoi: problema cu care s-a confruntat Alex Mitriţă în derby-ul lui PAOK cu Olympiacos

Echipa nationala Publicat pe 25 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20442099/1/mitrita-paok-2.jpg


Derby-ul pierdut de PAOK Salonic în faţa lui Olympiacos, 1-2, a fost unul cât se poate de nefast pentru Alexandru Mitriţă (28 de ani). Mijlocaşul ofensiv a rezistat pe teren doar 20 de minute, s-a ales cu o accidentare, iar acum prezenţa sa la meciurile cu Islanda şi Liechtenstein e pusă sub semnul întrebării.
 
Autor al golului prin care România a învins Armenia (1-0), fostul mijlocaş ofensiv al Universităţii Craiova e om de bază în încercarea lui Mirel Rădoi de a ajunge la barajul pentru Campionatul Mondial din Qatar 2022, însă veştile dinspre Mitriţă nu sunt deloc bune. "Piticul" a fost introdus în teren de Răzvan Lucescu în minutul 59 al meciului cu Olympiacos şi a fost nevoit să iasă peste doar 20 de minute din cauza unor probleme la muşchii inghinali. Momentan, clubul din Salonic nu a comunicat vreo informaţie oficială despre accidentarea lui Mitriţă sau durata recuperării, dar problema fizică vine cu doar 17 zile înaintea meciului cu Islanda.
 
În afara lui Mitriţă, Rădoi e îngrijorat şi de starea lui Vlad Chiricheş, stoperul fiind nevoit să iasă de pe teren după 69 de minute jucate în Sassuolo - Venezia 3-1, meci în care a acuzat probleme musculare.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri