Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Episod incredibil cu preşedintele echipei Poli Iaşi, Ciprian Paraschiv. Şi-a sfidat propriu jucător: ”Şi-a pus picioarele pe birou în faţa mea!”

Poli Iași Publicat pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20048494/1/rps8179.jpg

Fostul fotbalist de la Poli Iaşi, Narcis Badic, a dat de pământ cu preşedintele Ciprian Paraschiv. Fundaşul de bandă, liber de contract acum, nu l-a menajat deloc pe conducător, care a ieşit în presă în ultima perioadă doar pentru a găsi scuze pentru care Poli Iaşi e într-o situaţie dezastruoasă, în loc să încerce să remedieze problemele.

Badic a povestit un episod incredibil cu Paraschiv, în momentul în care a vrut să discute cu el, în birou. Fotbalistul a fost sfidat de acesta, doar pentru faptul că ocupă o anumită funcţie de conducere.

«Am vrut să tac, dar aceste victimizări m-au determinat să vorbesc». Am citit postarea de azi a domnului Ciprian Paraschiv şi am rămas cu un gust mult prea amar. Să te victimizezi în halul asta? Eu cred că ar trebui să-şi asume dezastrul făcut la club şi să lase loc unor oameni care chiar iubesc clubul, nu numai din vorbă. A salvat echipa? Ahahah… Echipa a salvat-o noul coronavirus şi ajutorul de la stat!

Plus că pandemia i-a ajutat să dea afară jucători ca să nu-i mai plătească. În situaţia dată am fost eu. Chiriile nu mi s-au achitat, prima cu CFR Cluj nu mi s-a plătit, cu toate că toţi colegii mei au luat-o! Am renunţat la 5 mii de euro ca să merg în Germania să mă fac bine, iar clubul ieşean, care mereu spune că susţine oamenii din Iaşi, nu a vrut să-mi plătească recuperarea! Am făcut-o şi pe asta.

M-am antrenat singur de nenumărate ori, schimbându-mă prin alte vestiare şi făcând antrenament ba cu echipa, ba separat. A venit pandemia şi am stat acasă 2 luni, ne-au plătit din bugetul statului, iar după două luni am intrat în cantonament. Tuturor jucătorilor li s-au făcut alte contracte pe încă două luni pe aceleaşi salarii, dar mie mi-au propus mai puţin de jumate cât aveam contract! Am acceptat, cu toate că nu era corect, mai ales că am trecut prin atâtea operaţii, 5 la număr, la acelaşi genunchi! Nu m-am accidentat în curtea şcolii, niciodată nu am avut pretenţii financiare, mereu am lăsat capul jos şi am acceptat deciziile lor, în timp ce alţii veneau de prin alte părţi, cum vin şi acum, jucau un meci sau două şi încasau sume foarte mari.

Iar în final m-au dat afară ca să nu-mi pot recupera banii! Singurul dat afară şi singurul care nu şi-a recuperat banii am fost eu! M-au dat accidentat imediat după cantonament, dar eu aveam doar o inflamaţie şi în 2 zile puteam juca, nu era o problemă serioasă. Nici nu-mi făcusem ecografia, dar au răspândit zvonul că am ruptură musculară!

L-am sunat şi am dat mesaje foarte multe către domnul Heleşteanu pentru că voiam să-mi încasez drepturile mele, dar nici în ziua de azi nu-mi răspunde nimeni! După 9 ani la Politehnica ar trebui sa le fie Ruşine! Gândul lor e numai la bani şi la binele lor, nicidecum cum susţin ei că iubesc echipa Politehnica Iaşi. Îi cred doar cei care nu-i cunosc personal!

Mai toate discuţiile mele au fost cu domnul Heleşteanu. Cu domnul Paraschiv am vorbit o singură dată, atunci când mi-a spus că-mi acordă DOUĂ minute şi şi-a pus, sfidător, picioarele pe birou în faţa mea! Atunci mi-a fost clar cât sunt de respectat în clubul pentru care mi-am sacrificat sănătatea!

Am tot tăcut de atunci pentru că iubesc prea mult Politehnica şi Iaşul, dar nu mai pot să tac când aud numai minciuni şi iar minciuni. Ieşenii au tot dreptul să ştie adevărul!”, a scris Narcis Bădic, pe Facebook.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele