Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Eric a răbufnit la adresa arbitrajului. "S-a văzut destul de clar la televizor, la pauză ne-am uitat şi noi la video”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 20 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19486296/1/eroc.jpg

Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia FC Voluntari, în etapa a patra a Ligii 1.

La final, Eric a avut o ieşire dură la adresa arbitrului, datorită faptului că formaţia pregătită de Mihai Teja nu a primit o lovituă de la 11 metri. Ba mai mult, brazilianul a fost faultat în repetate rânduri, fără să se acorde nimic.

"S-a văzut destul de clar la televizor, la pauză ne-am uitat şi noi la video, ce să zic? Am jucat bine, Craiova a jucat puţin mai bine, a meritat această victorie dar asta e. Păcat să vorbim de arbitraj, dar cred că nici cu VAR nu o să se rezolve asta. Trebuie să te uiţi în ochi şi să spui da, am greşit, a fost 11 metri şi nu am dat sau nu am văzut.

Nu mai are rost. Ce trebuia să fi dat nu a acordat şi acum ce am vorbit pe teren, e altceva. E un băiat de caracter extraordinar şi păcat de erorile astea care costă. Nu meritam să pierdem chiar dacă Craiova a jucat puţin mai bine. Păcat de o fază atât de clară să nu fie acordat. 100% putea să fie diferit scorul"

"Cred că m-am aruncat eu pe jos, că nu mi-a dat niciun fault. Un fault mi-a dat. Probabil că încep şi eu să fac scene ca Neymar sau atât de gras cât sunt, poate nu mai pot să stau în picioare"
a mai comentat brazilianul de la FC Voluntari.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele