Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Eric e dorit de Dinamo! Reacţia brazilianului: "În 15 zile aş putea fi gata de joc"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 28 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19935596/1/rps8913.jpg

Brazilianul Eric de Oliveira (35 de ani), cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, este liber de contract, după despărţirea de FC Voluntari. Eric este dorit de Dinamo şi de Gaz Metan Mediaş. Echipa pregătită de Jorge Costa are prima şansă, având în vedere că Eric e stabilit cu familia la Mediaş, iar Dinamo se confruntă cu mari probleme financiare.

Eric de Oliveira a jucat pentru Gaz Metan Mediaş în perioadele 2007-2011, 2012-2013 şi 2016-2017.

Eric a jucat peste 200 de meciuri în Liga 1 şi a înscris 66 de goluri.

"N-a vorbit nimeni cu mine. Eu aş vrea să vin, dacă e o ocazie, dar trebuie să fiu şi eu bine. Păi demult am tot avut discuţii cu Dinamo, chiar şi înainte să semnez cu Viitorul, dar atunci Contra nu prea m-a vrut. Eu sunt jucător liber şi pot să semnez.

Am reziliat amiabil cu Voluntari. Am avut o operaţie şi ei nu au mai vrut să aştepte. Încă nu am început antrenamentele. În 15 zile aş putea fi gata de joc. Dar după părerea mea Dinamo ar trebui să se gândească la play-out, e greu să te califici în play-off în momentul de faţă. Iar până la play-out mai e şi aş fi gata de joc atunci.

Eu sunt impresarul meu, nu am impresar, uşa mea e deschisă. Toată lumea are numărul meu aşa că eu sunt dispus", a spus Eric pentru Fanatik.

Mario Nicolae, director sportiv la Dinamo, a anunţat că Eric este un jucător aflat în atenţia clubului din Ştefan cel Mare.

Eric a confirmat pentru Look Sport că se află în negocieri pentru un transfer la Gaz Metan Mediaş.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele