Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Eric Garcia va semna cu Barcelona! Fundaşul vine gratis

Barcelona Publicat pe 21 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19881195/1/eric-garcia.jpg

Barcelona este extrem de aproape de primul transfer al iernii. Catalanii nu au renunţat niciodată la Eric Garcia (20 ani), de la Manchester City, pe care ar urma să îl prezinte în câteva zile. Fundaşul şi-a dat de mai mult timp acordul să revină la Barcelona, dar problema era cu clubul englez, care a tot încercat să prelungească înţelegerea cu Garcia sau să obţină o sumă mare de bani în schimbul transferului.

UPDATE: Potrivit lui Toni Freixa, unul dintre candidaţii la preşedinţia clubului catalan, Garcia va ajunge mai mult ca sigur la Barcelona în vară, liber de contract.

El va ajunge în vară, când se va încheia sezonul şi va fi disponibil pe gratis”, a spus Freixa, citat de AS.com


Lucrurile s-au schimbat dramatic, decisiv în favoarea Barcelonei. Din dorinţa de a nu-l pierde gratis pe Garcia, ”cetăţenii” bogaţi au cerut doar 5 milioane de euro + bonusuri, notează Mundo Deportio. Asta deşi iniţial, în ultimele zile ale anului trecut, se vorbea de o sumă de transfer de cel puţin 30 de milioane de euro.

Interesul Barcelonei pentru Garcia a fost recunoscut şi în presa din Anglia, dar şi, oarecum, public de Guardiola. Fotbalistul refuza să îşi prelungească înţelegerea cu Manchester City, pentru a fi sigur că poate să plece. Astfel, dacă Barcelona nu îl ia cu bani mulţi, ci, iată, cu o sumă mică, pentru că intră în ultimele şase luni de contract.

Potrivit AS la acea vreme, Barcelona a înaintat o propunere în valoare de 30 de milioane de euro, dar şi anumite bonusuri în funcţie de performanţele jucătorului pe Camp Nou, dar a fost declinată. Se a avea în vedere înaintarea unei alte sume de bani, mai mare, dar acum catalanii vor avea semnătura jucătorului pentru numai 5 milioane de euro.

"Sunt foarte fericit. Ştiu că a vrut să plece, dar va rămâne şi poate reuşim să-l convingem anul acesta să-şi prelungească contractul cu noi. E un băiat foarte stabil în multe, multe lucruri şi suntem foarte fericiţi", a spunea Guardiola.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele