Ultima oră
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului

Eric râde cu un ochi şi plânge cu celelălat după victoria din faţa fostei sale echipe: „Am toată dragostea pentru Mediaş, dar sunt profesionist”

Superliga Publicat pe 24 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19460453/1/eric-foto-r-pasarica.jpg

FC Voluntari a debutat cu dreptul în noua=l sezon, după 2-1, pe teren propriu, împotriva Mediaşului. Brazilianul Eric s-a aflat într-o postură oarecum delicată, fiind obligat să joace împotriva echipei care l-a lansat în Liga 1. S-a achitat însă bine de sarcină, ba chiar a reuşit să dea un assist chiar la golul decisiv, marcat de Armaş.

„Am o dragoste faţă de Mediaş, echipa care m-a descoperit, mi-a dat oportunitatea să joc şi m-a lansat în fotbalul din România, dar sunt profesionist. Sunt fericit că am dat o pasă de gol, chiar dacă am dat0o în meciul cu Mediaş. În ce mă priveşte, sunt profesionist, joc la fel dacă sunt pus pe teren 5 minute sau 90”, a spus Eric, la microfonul Look Sport. 

Brazilianul a vorbit şi despre obiectivul echipei sale, unul îndrăzneţ, după ce la finele sezonului echipa s-a salvat de la retrogradare. „Încercăm să ne atingem obiectivul, anul ăsta vrem să nu mai jucăm în play-out. Mai aşteptăm jucători noi, meciul ăsta am jucat cu mulţi juniori, iar noi, ăştia mai bătrâni, avem datoria să-i ajutm să crească”, a adăugat Eric.

Sud-americanul a fost titularizat azi de antrenorul Mihai Teja, în meciul pe care FC Voluntari l-a susţinut pe teren propriu cu Gaz Metan. Ilfovenii s-au impus cu 2-1, iar Eric a pasat ecisiv în minutul 68, când Armaş a adus victoria echipei sale.

FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele