Ultima oră
Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul

Erik Lincar, euforic după succesul contra liderului UTA. ”Asta e şi profilul meu de antrenor şi asta le cer jucătorilor”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 9 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19416566/1/lin.jpg

UTA Arad şi Turris Oltul au deschis etapa a doua din play-off-ul Ligii 2 cu o nebunie de meci. S-a terminat 3-4, după goluri spectaculoase şi răsturnări de scor.

Erik Lincar s-a declarat extrem de mulţumit de prestaţia elevilor săi, dar nu visează la un loc de promovare încă. Tehnicianul tinde la un loc trei la final de campionat, care ar duce la baraj.

Acesta a mai spus că reuşita succesului celor de la Turris este determinarea, pe care încearcă să le-o insuflet la fiecare antrenament.

„Am reuşit să obţinem trei puncte foarte importante pentru noi, şi cu aceste puncte suntem şi noi în calculele pentru locul trei. Orice meci este foarte greu, sunt antrenori foarte buni. Cum a fost şi cel cu FC Argeş. UTA e o echipă foarte bună, noi încercăm să compensăm prin ceea ce ştim cel mai bine. Ne-au demonstrat că rămân aceeaşi băieţi dedicaţi.

Pentru noi, cel mai important e să fim determinaţi. Asta e şi profilul meu de antrenor şi asta le cer jucătorilor. Sunt foarte bucuros de aceşti jucători că reuşesc să treacă peste acest nivel şi să îşi dorească din ce în ce mai mult.

Avem două meciuri cu Petrolul şi Mioveni, două echipe cu jucători foarte bun de atac. Azi îmi vine să înnebunesc pentru că am luat trei goluri şi n-aş mai vrea să se întâmple acest lucru. Lupta se va da până în ultima etapă”, a spus Erik Lincar, la finalul partidei cu UTA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele