Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

Eriksen a primit aprobarea conducerii pentru a pleca de la Inter. Ce mare club vrea să îl transfere

Inter Publicat de Daian Cutu pe 22 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/19625787/1/eri.jpg
 
Inter are un start reuşit de sezon în Serie A, dar asta nu a adus liniştea pe „Giuseppe Meazza”. Nemulţumit că nu joacă, Christian Eriksen i-a transmis un mesaj fără echivoc lui Antonio Conte. Danezul a fost titular în acest început de sezon chiar în prima rundă, după care a redevenit rezervă, ceea ce nu poate decât să-l nemulţumească.
 
Se pare că starul danez a primit undă verde de a se transfera, după ce atât conducerea, cât şi antrenorul Conte sunt dispuşi să îl lase să plece pe cel care până nu demult era unul din pilonii echipei.
 

PSG a intrat pe fir

 
Cu o cotă care i-a scăzut de la 100 de milioane de euro la 60, Eriksen părea marea lovitură a lui Antonio Conte, după transferul de la Tottenham, dar mijlocaşul ofensiv nu a reuşit să se adapteze în Serie A şi nu este titular în formaţia lui Inter.
 
Dacă pista Eriksen va pica, PSG se va orienta spre Dele Alli, mijlocaşul lui Tottenham sărit din planurile lui Mourinho la Tottenham.
mail-share icon Email
viewscnt

Inter

Ultimele articole Toate articolele