Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Erling Haaland a lămurit situaţia. Atacantul nu vrea să audă de vreun transfer, ci să continue la Borussia Dortmund

Borussia Dortmund Publicat pe 15 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/19733528/1/haaland-1.jpg

Erling Haaland este dorit de multe echipe de top ale Europei, dar pare că nu se gândeşte la un eventual transfer. Atacantul Borussiei Dortmund ştie că e în atenţia Barcelonei şi a celor de la Real Madrid, însă are alte planuri pentru viitorul apropiat: să câştige trofee cu actuala echipă.

Haaland visează departe, la câştigarea Ligii Campionilor, dar echipa din Dortmund nu este, cel puţin la prima vedere, printre favoritele competiţiei. ”Câştigarea Champions League este evident un vis mare pentru mine. Vreau să câştig trofee cu Dortmund. În acest moment, Bayern Munchen este cea mai bună echipă din lume şi noi trebuie să ajungem la un nivel mai bun şi să îi învingem. Vom da totul pentru asta”, a comentat vârful lui Dortmund.

Când a venit vorba de transfer, Erling Haaland a fost cât se poate de clar:

Mă gândesc doar la fotbal, cum să mă antrenez din greu, zilnic, pentru a progresa. Sunt un luptător şi vreau să progresez. Nu mă gândesc la oferte sau la perioade de transferuri, asta nu mă îngrijorează pe mine acum”.

Şi Man. City ”aleargă” după Haaland

Manchester City este pregătită să îi facă toate poftele lui Pep Guardiola, după ce s-a semnat contractul de prelungire. Acum, antrenorul îl vrea pe cel mai râvnit atacant al Europei, poate, pe Erling Haaland. Prin această mişcare, Guardiola anunţă plecarea lui Kun Aguero, care nu mai dă de o bună perioadă de timp acelaşi randament.

Însă, englezii au concureţă serioasă, asta pentru că şi alte echipe de top ale Europei îl vor pe atacantul Borussiei Dortmund. În cursă mai sunt, potrivit presei din Anglia, şi Real Madrid şi PSG. La rândul lor, pot pune pe masă salarii uriaşe nordicului, dar şi un comision generos pentru impresarul acestuia, Mino Raiola.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri